Вересень 2023
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  
29.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Освітян вітаємо з професійним святом (ФОТО)

Дитсадочки, школи, позашкільні заходи – ці люди опікуються нашими дітьми від малечку до повноліття. Навчають, турбуються, коли у дітей щось не вдається, і щиро радіють, коли їх вихованці досягають успіху.

Коли ворог прийшов у наш край, вихователі й вчителі були на зв’язку зі своїми учнями. І щойно була можливість, відновили навчання онлайн, а згодом повернулися додому і приступили до відновлення навчальних закладів, щоб до них повернулися вихованці.

Освітяни Бучанської громади стали надійним тилом для захисників: разом із дітьми готують їм подарунки, збирають допомогу, плетуть маскувальні сітки, роблять окопні свічки.

Ви виховуєте справжніх українців і Героїв. Зараз захищають державу від агресора ваші випускники, які в різний час відвідували навчальні заклади.  Та головне, ви завжди ділитеся із дітьми своїми знаннями, мудрістю, добротою і порадами.

Напередодні професійних свят освітян – День дошкілля, День позашкілля, День працівника освіти, у Бучанській громаді привітали працівників цих професій.

«Ви – ще одні герої цієї війни. Дякуємо за неймовірну самовіддачу, терпіння та любов до дітей, – звернувся Бучанський міський голова Анатолій Федорук під час вручення подяк найкращим освітянам: працівникам дошкільних закладів, вчителям та бібліотекарям».

Цей та наступний рік – знаковий для освітян. У Ворзелі розпочнеться будівництво школи і дитячого садочку. У Бучі добудують школи №1 та №2. А у Мироцькому та Бабинцях – пройде модернізація навчальних закладів.

Разом покращуємо наше майбутнє. Перш за все завдяки силам оборони України. Та нашим освітянам, які виховують наших дітей.

«Наші діти прославляють Бучанську громаду на всю Україну і за кордоном, – наголосив заступник Бучанського міського голови Сергій Шепетько”.