Вересень 2023
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  
29.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Ворзель святкує свою 123-тю річницю заснування! (ФОТО)

У Ворзелі з нагоди дня народження вітали і дякували місцевим жителям, які своєю працею наближають перемогу, відновлюють селище і примножують його здобутки.

Присутні щиро подякували захисникам, які боряться за свободу і суверенітет України. Хвилиною мовчання вшанували і згадали поіменно кожного, хто віддав своє життя за незалежну державу. 12 Героїв втратив Ворзель, 176 – вся Бучанська громада.

Цього дня передали відзнаку “Почесний громадянин селища ВорзельНаталії Олексіївні, мамі загиблого Героя Максима Володимировича Баришева. Нагадаємо, нещодавно на сесії депутати БМР підтримали рішення відзначити Максима, який загинув у лютому неподалік Вугледара.

«Щиро віримо, що у цій визвольній війні проти імперіалізму ми переможемо зовсім скоро, і наступну річницю святкуватимемо під мирним українським небом!» – наголосив Бучанський міський голова Анатолій Федорук.

Він привітав ворзелян із їх днем, розповів про те, що вдалося зробити для відновлення селища після присутності тут рашистів, та що планують реалізувати у найближчому майбутньому.

«Ворзель героїчно вистояв окупацію. Нині тут активно триває не тільки відбудова, але й побудова нового: скоро розпочнеться зведення школи, – зазначив Анатолій Петрович.

До вітань долучилися староста Ворзельського староста Андрій Липовецький, депутати Лариса Федорук і Людмила Риженко, які подякували, що громада йде вперед, незважаючи на всі складнощі, що має, і активно допомагає ЗСУ.

За традицією Бучанської громади

У день селища щасливі батьки немовлят Євгена Камінського і Аріни Войтової, які народилися у серпні, отримали для діток подарунки.

Привітали сім’ю Томашко Анатолія Юхимовича і Наталію Василівну, які саме в цей день відзначали 50 років весілля. Підтримати «золотих молодят» прийшла велика родина.

Ярослава Фещак і Юрій Ніколаєнко, які щойно побралися, не змогли бути присутніми, тож свій подарунок отримали згодом у старостаті.