Липень 2023
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  
28.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Скандинавська ходьба додала здоров’я і гарного настрою бучанкам (ФОТО)

Більше 30 активних жінок, які прийняли участь у проєкті “Моє здоров’я – моя відповідальність” й разом займалися, стали майже професійними скандинавами! Та головне інше: вони отримали від спільних тренувань нові знайомства, спілкування, гарне самопочуття і натхнення.

Проєкт “Моє здоров’я – моя відповідальність” впроваджений по міні гранту, який отримала Громадська організація “Свідома Бучанська громада”  в рамках проєкту “Здорова громада” для вікової категорії 45+.

Для реалізації проєкту закупили трекінгові палиці, футбольні і баскетбольні м’ячі, спорядження для розминок та обов’язково – апарати для вимірювання тиску! Також між ГО та відділом молоді та спорту Бучанської міської ради був підписаний меморандум про співпрацю.

«Цей документ дав змогу організовувати та проводити тренування на спортивних локаціях громади, зокрема – стадіоні «Ювілейний» та в «Академії спорту», – зазначила Наталія Додатко, начальниця відділу молоді та спорту.

«Залучення мешканців громади до активного способу життя є пріоритетним, – розповіла керівник Громадської організації “Свідома Бучанська громада” Катерина Цип’ящук. – Тому, для продовження безкоштовних занять, завдяки налагоджений  співпраці з партнерами, спортивний інвентар буде використовуватись в Програмі “Активні парки Бучанської громади”».

Тож можемо стверджувати, що хоч проєкт і завершився, безкоштовні заняття спортом для бажаючих продовжаться.

Нагадаємо,

Дана ініціатива  була реалізована в рамках проєкту «Лідерство у створенні здорової громади», який проводила ініціативна група «Здорова громада», за підтримки Міжнародний фонд “Відродження” Харківська експертна група підтримки медреформи Агенція змін “Перспектива”.