Вересень 2022
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
03.05.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Розпочинається відновлення Бучанської школи мистецтв

1 хвилина на читання


BGV Charity fund разом із німецькими донорами відновить дитячу школу мистецтв у Бучі, а також закупить для закладу нові музичні інструменти та техніку.

Уже підписана відповідна угоду між Благодійним фондом BGV та Бучанською міською радою.

Проєкт реалізовують спільно з #WeAreAllUkrainians та help alliance — благодійною організацією Lufthansa Group і її співробітників.


Проєкт передбачає два етапи. У рамках першого етапу до кінця 2022 року пройде комплексний ремонт школи, а також закуплять закладу техніку і музичні інструменти. Також будуть облаштовано додаткові кабінети для музичних занять для збільшення кількості дітей, що навчатимуться в школі.

Окрім цього, спільно із партнерами облаштують інклюзивний простір та відповідний процес навчання на базі Бучанської школи мистецтв, щоб забезпечити безбар’єрний доступ до всіх видів занять у школі дітям із інвалідністю.

У рамках другого етапу співпраці, який заплановано на листопад 2022 – квітень 2023 рік, продовжать розширювати інклюзивність дитячого освітнього закладу, облаштуємо електроопалення у приміщенні школи, виконаємо відновлення фасаду. Окрім цього, співпраця з дитячою музичною школою передбачає організацію для викладачів низки тренінгів та започаткування спеціальної грошової стипендії на навчання для дітей.

Як виник цей проєкт?
Співпраця з дитячою музичною школою та донорами бере свій початок від 18 червня 2022 року, коли у Мюнхенській філармонії (Німеччина) відбулося музичне дійство «Concert For Tomorrow». Це був виступ зірок Мюнхенського симфонічного оркестру, який об’єднався спільно з українськими музикантами у рамках благодійного концерту. Захід продемонстрував солідарність з Україною, підтримку українських талантів, а також зібрав початкову суму коштів на відновлення Бучанської дитячої школи мистецтв.

У серпні завдяки пожертвам пасажирів своїх рейсів до благодійного проєкту долучився головний спонсор ініціативи — національний авіаперевізник Німеччини Lufthansa.

Дякуємо за таку важливу допомогу!