Липень 2022
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
19.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

VARTIS поруч у відбудові: завітайте до нового металоцентру в Бучі (ФОТО)

1 хвилина на читання

Національна мережа металу VARTIS відкрила новий металоцентр у Бучі. Сюди можуть завітати як роздрібні, так і оптові клієнти, адже є актуальний асортимент, необхідне устаткування для порізки і швидкого завантаження замовлення, а також –  досвідчений персонал. Згодом, у серпні, на території металоцентру відкриють склад будівельних матеріалів, щоб клієнтам було зручно придбати все необхідне в одному місці.

Раніше у Бучі розміщувався роздрібний склад компанії. Його було кардинально переформатовано і тепер кількість металопрокату, який можна придбати тут, збільшена в рази.

Металосклад розмістили у критому павільйоні для того, щоб забезпечити якісне зберігання продукції. Метал, завезений сюди, довго зберігатиме свій вигляд та чекатиме на клієнта.

VARTIS поруч у відбудові: завітайте до нового металоцентру в Бучі

Асортимент металопрокату, який представлений на складі, тепер значно збільшено. Персонал у змозі виконати замовлення з 50 і більше необхідних клієнту позицій.

Завдяки мостовому крану з пультом керування значно пришвидшиться процес навантаження оптових замовлень.

За словами комерційного директора мережі металу VARTIS, Сергія Коваленка, металоцентр має зручне розміщення. Він, як найбільший металосклад в регіоні, буде зручним для клієнтів не тільки Бучі, але й інших ближніх населених пунктів.

VARTIS – поруч у відбудові!

Новий металоцентр компанія вирішила відкрити, щоб клієнту з цього регіону не довелося їхати за металопрокатом десятки кілометрів. Тепер же швидко замовлення можна транспортувати туди, куди потрібн.

До слова, представники компанії вже анонсували відкриття в серпні поряд з металоцентром складу будівельних матеріалів. Для цього збудують новий павільйон. 

Таке близьке розміщення металоцентру та складу будматеріалів дозволить клієнту зекономити час і кошти на логістику та придбати усе необхідне для будівництва в одному місці.

VARTIS поруч у відбудові: завітайте до нового металоцентру в Бучі

Металоцентр VARTIS у Бучі знаходиться за адресою: вул. Л.Качинського, 7.

Телефон: +38 (073) 430-34-20

Детальна інформація про компанію та асортимент на сайті: https://vartis-metal.com.ua/

Watch this video on YouTube.
Бучанські новини