Червень 2022
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  
26.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Мета угоди: швидко відновити зруйноване, щоб бучанці повернуталися (ФОТО)

1 хвилина на читання

Як це зробити – головний месендж, що звучав на зустрічі під час підписання меморандуму про співпрацю між Бучанською міською радою, Глобальною місією з розширення прав і можливостей Global Empowerment (GEM) штат Флорія США та громадською організацією «Фонд Якість життя».

Президент Глобальної місієї з розширення прав і можливостей GEM Майкл Каппоні наголосив, що першочергово необхідно обрати пілотний проєкт для швидкого і якісного відновлення. Щоб люди відчули підтримку і надію.

– Ми не зможемо відновити всю Бучу, але варто зробити пілотний проєкт, і люди розумітимуть, що життя повертається. Також, маючи гарний приклад, інші міжнародні організації теж зможуть долучитися і робити аналогічні кроки.

Бучанський міський голова Анатолій Федорук відмітив, що це дуже вірна і вчасна ініціатива.

– Ми зможемо рухатися пліч-о-пліч, досягати позитивного результату і наші громадяни відчуватимуть динаміку.

На зустрічі йшлося про те, що співпраця у рамках підписаної угоди є дуже важливою у напрямку міжнародної діяльності: це буде допомога не лише Бучі, України, а й Європі. Тому що відновлюючи житло громадян, підписанти меморандуму тим самим допоможуть повернутися додому українцям – вимушеним переселенцям, які втратили житло під час бойових дій.

Своєрідними стартом роботи стало спільне бажання: з цієї хвилин годинник нехай відраховує час до перемоги.