Грудень 2021
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
25.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Бучанський парк у чарівних вогниках

1 хвилина на читання

З настанням вечора улюблене місце відпочинку бучанців і гостей міста – парк перетворюється з відпочинкової лісової зони на казкову, повну магії та чар. Яскрава ілюмінація приваблює людей зробити барвисті фото, а новорічні інсталяції створюють святковий настрій.

Напередодні новорічно-різдвяних свят парк поповнився цікавими локаціями, де і ви можете влаштувати фотосесію.

Багато містян воліють обирати фоном для своїх селфі центральний вхід з величними, яскраво вбраними колонами. Але якщо зануритись углиб парку, можна побачити казкову поляну, на якій новорічний чарівник розсипав яскраві намистинки. Червоні, зелені, сині, фіолетові, всіма кольорами райдуги сяють вони.

У центральній ротонді встановлено ялинку з подарунками, які для кожного залишив Святий Миколай. Діточки не можуть відійти від цього місця, адже вони найбільше чекають новорічних презентів від чарівника.

Не залишилася поза увагою і головна ялинка міста, яка неодноразово опинялась у рейтингу найкращих та найкреативніших ялинок України. Тепер її встановили на нижньому концертному майданчику парку біля набережної, де буде розташовуватися частина новорічного містечка. Адже цього року на Київській площі засяє нова красуня. Але й минула ще буде давати нам насолоду своєю красою серед величних сосен у парку. На цій локації теж планують проводити різні культурно-розважальні заходи, про які ми інформуватимемо наших читачів.

У соціальній мережі вже з’явилася купа фотографій, зроблених у Бучі. Долучайтесь і ви та прикрасьте свій фотоальбом яскравими спогадами про чарівне місто.

Святкуймо разом!