Грудень 2021
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
27.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Центр Дія.Бізнес у Бучі відкрито! (ФОТО)

1 хвилина на читання

Відсьогодні сучасний простір для підтримки підприємців, що має кілька локацій і безкоштовні послуги, гостинно відкрив двері для бізнесменів і тих, хто бажає стати підприємцем. Консультації, лекції, спілкування із досвідченими людьми, пошук партнерів та багато іншого вже доступне для активних і прогресивних жителів Бучанської громади, які мріють про власну справу.

На урочисту подію завітав віце-прем’єр-міністр – Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, який розповів, що у планах урядового відомства побудувати таку інфраструктуру у багатьох населених пунктах країни. Центр Дія.Бізнес у Бучі став першим у регіоні.

«Місто Буча має свою особливість — це місто-супутник Києва. Тут живе багато молодих і креативних людей. І центр Дія.Бізнес сприятиме старту власної справи чи допомагати уже існуючому бізнесу. Вважаю, що майбутнє за підприємцями та інноваторами, і наша задача — робити максимум для підтримки таких людей», – зазначив Михайло Федоров.

Голова Київської облдержадміністрації Василь Володін, наголосив, що Буча, безумовно, саме прогресивне місто, і відкриття такого центру – велика подія для всієї області.

«Розвиток економіки для нас – пріоритет, – зазначив очільник Київщини. –Відкриття центру «Дія. Бізнес», переконаний, тільки пришвидшить вдосконалення нашої економічної сфери. Впевнений, що зовсім незабаром побачимо перші результати діяльності центру. Бажаю його команді успіху та продуктивної роботи на благо області».

Дія.Бізнес – це державний проект, але створений не задержані кошти, а за допомогою відповідальних підприємців. Секретар Бучанської міської ради Тарас Шаправський підкреслив, що у Бучі надзвичайно активне бізнесове середовище і соціально відповідальний бізнес.

«Ця синергії допомогла відкрити центр Дія.Бізнес. Приємно, що наша громада є активним учасником впровадження такої важливої ідеї. Адже бізнес – це економічний фундамент громади і держави. І ми маємо створити комфортні умови для його розвитку».

Кураторка Центру у Бучі Ганна Страховська подякувала всім партнерам, які прийняли участь у створенні такого сучасного простору, і розповіла про плани на найближче майбутнє, реалізацію яких вже розпочали сьогодні.

Після вітальних слів розпочалася освітня програма: фахові спікери провели цікаві лекції на різні теми, що стосуються бізнесу: з управління, фінансів, маркетингу та цифрових інновацій.

Нагадаємо, у Центрі Дія.Бізнес підприємці зможуть:

  • отримати кваліфіковані поради, як розвивати власну справу,
  • обговорити ідеї для власної справи,
  • обмінятись досвідом,
  • дізнатися історії успіху,
  • підібрати програми підтримки для бізнесу,
  • відкривати для себе нові тренди,
  • тестувати продукцію,
  • знаходити нові ринки збуту та багато іншого.