Листопад 2021
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
25.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Центр для підприємців Дія.Бізнес у Бучі працює(ФОТО)

1 хвилина на читання

Це перший Консалтинговий центр Дія.Бізнес на Київщині. Поки що він функціонує у тестовому режимі. Офіційне відкриття заплановано на грудень.

Відтепер маємо у громаді сучасний простір для підтримки бізнесу, що вже діє, та тих підприємців, які тільки хочуть його відкрити.

«Зараз цей громадський простір працює у тестовому режимі, але це вже добрий сигнал для бізнесу нашої громади і всього Бучанського району, який отримає фаховий супровід та сучасне місце для зустрічей і заходів, – прокоментував подію Бучанський міський голова Анатолій Федорук. – Я вдячний всім причетним до запуску проєкту.»

Центр Дія.Бізнес у Бучі — сучасний, креативний, зручний і комфортний. На площі у 280 квадратних метрів підприємців і майбутні бізнесмени зможуть:

  • отримати безоплатні консультації з відкриття та розвитку бізнесу;
  • відвідувати бізнес-події та навчатися;
  • шукати інвесторів і партнерів;
  • познайомитися з іншими підприємцями;
  • скористатися безоплатним коворкінгом чи «brainspace»‎.

«Тут також буде працювати спеціальна pop-up-локація, де кожен може тестувати власний продукт, отримати фідбек на свій товар і пропрацювати всі аспекти перед його виходом на ринок», – повідомив віцепрем’єр-міністр, міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

Де знаходиться?

м. Буча, провулок Олекси Тихого, 4, офіс 230.

Ініціатива реалізовується ГО Be City – платформа соціальних проектів  за підтримки девелоперської компанії Strakhovskyi Group, Caparol Україна, «Грильято», фабрики м’яких меблів DLS-Меблі та OLX Україна. Технічний партнер проєкту — Huawei Ukraine, партнер з безпеки Ajax Systems.