Жовтень 2021
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
25.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Слова вдячності та шани тим, хто ціною власних життів боронив Україну

1 хвилина на читання

З нагоди Дня захисника та захисниці України на Алеї Слави у Бучі та ворзельському кладовищі відбулось урочисте покладання квітів до могил загиблих бійців у зоні АТО.

Вшанувати Героїв прийшли родини та побратими загиблих, ветерани, представники Бучанської міської ради, військовослужбовці.

Ми зібрались сьогодні, щоб подякувати, тим справжнім Героям, мужнім чоловікам, які до останнього подиху свого життя боронили цю громаду,свою домівку і домівку кожного з нас. Разом ми маємо можливість сьогодні помолитись за майбутнє нашої країни та розвиток нашої громади. Від імені Бучанського міського голови Анатолія Федорука хочу подякувати родинам загиблих воїнів за їх синів та за той неабиякий внесок, який вони зробили заради нашої країни. Через свій особистий подвиг вони подарували нам віру й надію в нашу перемогу, вони твердо вірили та знали, що Україна є і буде. — зазначив під час свого виступу заступник Бучанського міського голови Сергій Шепетько.

Військовий капелан Анатолій Кушнірчук закликав присутніх згадати сьогодні і тих, хто наразі захищає нашу країну на Сході.

Підійдіть до людини у військовій формі та скажіть, що ви вдячні їй. Скажіть «дякую» і батькам та дружинам загиблих.

У Ворзелі до вітального слова долучився учасник бойових дій, почесний громадянин селища В’ячеслав Білостоцький. Він згадав своїх побратимів і подякував кожному з присутніх, за те, що не забувають у такий день прийти до могил загиблих Героїв.

Слава Україні! Героям Слава!

З 2015 року 14-го жовтня Україна святкує День захисника та захисниці та День Українського козацтва.. Крім того, віряни відзначають День святої Покрови Пресвятої Богородиці.