Жовтень 2021
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
03.05.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Шукайте бажану комбінацію держзнаку авто на сайті

1 хвилина на читання

Територіальний сервісний центр МВС № 3247, що в місті Буча на територій ТЦ «Варшавський», повідомляє про нову онлайн послугу. Відтепер можна дізнатися, які для закріплення номерні знаки є в доступі у вашому регіоні, чи, навпаки, у якому сервісному центрі є держзнак для авто, який би ви хотіли. Подробиці – у матеріалі.

На сайті Головного сервісного центру МВС запрацював сервіс “Наявність номерних знаків”.

Він надає можливість дізнатися онлайн про усі доступні для закріплення номерні знаки в усіх сервісних центрах МВС та знайти серед них найкращий для свого авто.

Не плутати. Подібний сервіс, який був впроваджений раніше, шукав лише «платні» держномери. Зараз у вільному доступі є абсолютно всі наявні в сервісних центрах МВС номерні знаки.

Є два варіанти алгоритму пошуку вільного номерного знаку.

Наявність в області” 

Обравши цей критерій пошуку, можна легко дізнатися про всі номерні знаки, наявні в сервісних центрах МВС та ЦНАПах конкретного регіону, із зазначенням їх вартості та сервісних центрів МВС,  де вони  є на цей час.

Вказавши у полі “Пошук” номер сервісного центру МВС, можна побачити усі номерні знаки, наявні саме в ньому.

Числова комбінація” 

За допомогою цього критерію можна легко знайти омріяну комбінацію цифр номерного знаку серед усіх сервісних центрів МВС та ЦНАПів.

У функціоналі номерні знаки не бронюються

Перелік наявних номерних знаків оновлюється в режимі реального часу, тобто, після закріплення номерний знак не відображатиметься. Та забронювати онлайн ви не матимете можливості. Тож, збираючись до сервісного центру МВС, краще обирати декілька прийнятних варіантів комбінацій, наявних у ньому.

Сервіс перевірки наявності номерного знаку по Україні шукайте тут.

Отримати додаткову інформацію та консультацію можна за номером: (044) 290 19 88 або в повідомленнях на офіційній Фейсбук-сторінці ГСЦ МВС.

Територіальний сервісний центр у Бучі нагадує: на сайті ГСЦ МВС також працює інформаційний онлайн сервіс “Калькулятор вартості реєстрації ТЗ” та сервіси з онлайн перевірки документів, зокрема посвідчення водія, свідоцтва про реєстрацію та свідоцтва ДОПНВ про підготовку водія.

Нагадаємо, Водійські права оформлятимуть по-новому: окремо для водіїв на “автоматі” – ГАЗЕТА БУЧАНСЬКІ НОВИНИ (buchanews.com.ua)