Гарбузовий суп з бринзою від Ольги Сумської
2 хв читання
Народна артистка України Ольга Сумська опублікувала в інстаграм рецепт корисного і смачного супу, який ще і дуже швидко готується.
Нагадаємо, що гарбуз містить багато вітамінів і мікроелементів, і вважається продуктом, корисним для здоров’я людини. Страви з його вмістом ситні, та водночас легкі. Тож сподобаються всім, особливо людям, які слідкують за фігурою.
Суп-пюре з гарбуза
Інгредієнти:
- гарбуз – 200 г
- часник – 2 зуб.
- цибуля – 1 шт.
- молоко – 100-150 мл
- вершкове масло – 30-40 г
- вода – 100 мл
- бринза – 100 г
- гарбузове насіння – жменя
Спосіб приготування:
Помийте гарбуз, обов’язково очистіть від шкірки, поріжте кубиками. Цибулю почистіть і наріжте кубиками, часник подрібніть і обсмажте в каструлі на вершковому маслі.
Додайте гарбуз і протушкуйте 5 хвилин під закритою кришкою. Після додайте молоко і воду, перемішайте і тушкуйте ще 10-15 хвилин.
Наприкінці додайте бринзу, все перекладіть в блендер і збийте до однорідності, щоб вийшов рідкий суп-пюре.
Подавайте суп гарячим. Для смаку і краси присипте гарбузовим насінням.
Готуємо італійську страву – в’ялені томати – (buchanews.com.ua)