Вересень 2021
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  
26.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Майбутні олімпійці школи № 1 – руханки і веселий настрій (ФОТО)

1 хвилина на читання

Найстаріша бучанська школа знову доводить, що вона найкреативніша – традиційний Олімпійський тиждень, організований у закладах освіти з нагоди Дня фізкультури і спорту, у них відбувся не лише із спортивними заняттями, а і з танцями. Та все з початку.

Здоровий спосіб життя – це круто, просто і весело. І це учні зрозуміли на цікавих заходах, які організували в школі № 1: тематичні виховні години, інформаційні хвилинки, олімпійські уроки, конкурс малюнків, спортивні змагання між класами.

«Для учнів початкових класів провели Олімпійські уроки, на яких діти мали змогу більше дізнатися про історію виникнення Олімпійських ігор, видатних спортсменів та Олімпійських чемпіонів України, які прославляють нашу країну на світовій арені. Виготовили тематичні лепбуки», – розповіли у Бучанській ЗОШ № 1.

Учні 4-х класів змагалися хто швидший, сильніший, вправніший, а першачки брали з них приклад і доводили, що теж вправні у спорті на веселих стартах.

Вчителі на чолі із директором школи Ольгою Мохненко влаштували турнір з великого тенісу.

Класний керівник Ольга Карабан зі своїми десятикласниками провела пізнавальний урок “Олімпійські види спорту”. Учні дізналися історію Олімпійських ігор, детально познайомилися з літніми та зимовими видами спорту. А також переглянули виступ гімнастки Діани Горбачової.

На завершення насиченого спортивного тижня дітям влаштували захопливі танці. Цей задум так прокоментували у освітньому закладі:

«Для розвитку та доброго самопочуття кожного з нас потрібно щодня понад годину активно рухатись. Заряд отриманої енергії допоможе продовжити день на позитиві, що особливо потрібно, коли похмура погода!»  – зазначили на сторінці Бучанської ЗОШ № 1. – Завтра прогноз погоди обіцяє дощ. Тому беріть з нас приклад – приєднуйтесь до танців!».

Рухаємося, змагаємося, танцюємо – воно того варте!