Серпень 2021
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
27.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Урочистості у Бучі з нагоди 30-річчя Незалежності України (ФОТО)

1 хвилина на читання

На урочистих заходах, що відбулися 24 серпня у міському парку, подарунки, квіти і почесні відзнаки Бучанського міського голови Анатолія Федорука отримали воїни й активісти, лікарі й вчителі, культурні діячі і спортсмени, найуспішніша молодь і учасники бойових дій.

– Шановна громадо, цей день особливий – 30 років відновлення Незалежності нашої держави. Особливий і для нас, тому що ми нині пишемо історію нашої громади і України загалом, – сказав під час виступу Анатолій Федорук.

Традиційно Анатолій Петрович вшанував родини загиблих Героїв, промовив слова щирої вдячності за синів, чоловіків, батьків, які так і не повернулися з війни, адже віддали своє життя за нашу свободу.

Буча – перлина Київщини. А Київщина – серце України

Саме так сказала нардепка України по округу-96 Ольга Василевська-Смаглюк, яка долучилася до святкових заходів.

– Я надзвичайно горда. Два роки тому я про таку Бучу мріяла. Буча перетворилася на місто мрії: з прекрасним парком, з новенькою щойно відкритою Академією спорту, аналогів якій в Україні, мабуть, поки немає, зі школами та дитсадками, які будуються, з новими рекреаційними зонами. Все це стало можливим завдяки синергії та єдиним цінностям по всій вертикалі: від Президента до голови обладміністрації, народного депутата, очільника Бучанської ОТГ та всієї команди, яка працює на місцях. Внесок кожного неоціненний, – сказала народна обраниця.

На всіх учасників святкового дійства чекав приємний подарунок – виступ симфонічного оркестру Prime Orchestra, відомі  хіти в новому звучанні створили незабутню атмосферу радості і піднесення. Численні оплески стали нагородою музикантам за їх феєричний виступ.

На завершення святкового дня – запальна дискотека для молоді, яка танцювала, підспівувала і від душі раділа життю.

Свято закінчилося: яскраве, атмосферне, позначене важливою подією. А  приємні емоції нехай нагадують про щасливі години, проведені разом.

З Днем Незалежності!

Нагадаємо, у День незалежності Академію спорту у Бучі відкрили! (ФОТО) | БУЧАНСЬКІ НОВИНИ (buchanews.com.ua)