Серпень 2021
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
04.05.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

У гарному настрої відсвяткували день села Луб’янка

1 хвилина на читання

У мальовничому населеному пункті Бучанської громади, у Луб’янці, відсвяткували День села. Саме в цей день з’їжджаються до свого рідного куточка люди, які тут народилися, виросли, де відчули справжню материнську ласку та турботу. В цей день село, як завжди, радо зустрічає гостей.

Свято розпочалось із урочистої програми. Ведучі концерту від усього серця вітали теплими словами односельчан. Цей чудовий день об’єднав людей різного віку, від малого до великого.

Офіційна частина

Бучанський міський голова Анатолій Федорук виступаючі перед громадою подякував всім, хто працює в селі, дбає про його розвиток та примножує здобутки села, побажав миру та злагоди у кожну родину.

 За вагомий особистий внесок у розвиток рідного села, за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм свідоцтво про присвоєння звання Почесного громадянина села Луб’янки Анатолій Федорук вручив місцевій жительниці Тетяні Камаєвій, яка все життя працювала фельдшеркою у акушерському пункті.

Добрі слова привітань, Подяки, квіти та цінні подарунки з рук міського голови отримали працівники соціальної сфери, учасники АТО/ ООС, сімейні пари, які в цьому році святкують «золоте весілля» ,ті хто тільки нещодавно одружився та молоді батьки.

Щирі слова привітань з днем народження села лунали цього дня від старости села Ірини Петрушевської. До вітання також приєдналися старости всіх населених пунктів громади, які побажали усім присутнім щастя, здоров’я,  тепла і достатку в кожній родині та мирного неба над головою.

На будинок культури чекає ремонт

У цей святковий день Анатолій Федорук повідомив усіх жителів про чудову новину: на сільський будинок культури чекає реконструкція!

Вже невдовзі розпочнеться етап виготовлення проектно- кошторисної документації. І важлива для жителів села будівля буде врятована.

Святкування

Розвагою для наймолодших гостей свята стали ігри з аніматорами, стрибки на батутах, конкурси та солодощі.

На новому стадіоні у цей день пройшли змагання з волейболу. На спортсменів чекав солодкий сюрприз від міського голови та працівників відділу молоді та спорту Бучанської міської ради.

Заряд позитиву присутні отримали від чудової концертної програми.

А приємним подарунком для усіх глядачів цього дня став виступ «Оркестру гарного настрою», який запалив своїм енергійним виступом кожного жителя села.

Свято всім сподобалося та надовго залишило приємні спогади у серцях усіх присутніх.