Серпень 2021
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
27.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Міністр Віктор Ляшко відвідав центр масової вакцинації у Бучі (ФОТО)

1 хвилина на читання

У Бучанській амбулаторії загальної практики сімейної медицини, що у мікрорайоні Мельники, де працює центр масової вакцинації населення від COVID-19, побував міністр охорони здоров’я України.

Зазначається, мета візиту: ознайомитися з роботою та поспілкуватися з медиками й пацієнтами. 

Перебуваючи у медичному закладі, Віктор Ляшко відмітив чудові сучасні умови, що створені для відвідувачів, поцікавився рівнем оплати праці медиків.

Заступниця головної лікарки Бучанського центру первинної медико-санітарної допомоги Жанна Лінчук розповіла про роботу і статистичні дані, як то:

  • майже 8 тисяч пацієнтів вакциновано лише за липень
  • до 500 бажаючих отримують щеплення щодня.

Нагадаємо, наразі в країні триває п’ятий етап вакцинації проти короноварусної загрози, тож усі категорії громадян, незалежно від віку і професії, можуть вакцинуватися.

Вчора з аналогічним візитом у Бучанському центрі масової вакцинації побував голова Київської облдержадміністрації Василь Володін, який зазначив:

– Для мене принципово, щоб всі жителі Київщини мали можливість вакцинуватись проти коронавірусу. Тож особисто почав перевіряти, як організована робота центрів і пунктів щеплень у нашому регіоні і наскільки вони є зручними для громадян.

У Бучі очільник області проінспектував центр масової вакцинації, у Вишгороді – центр і пункт щеплення. Поспілкувався з медиками та жителями, які прийшли отримати щеплення. Обговорили, що можна зробити, щоб процес імунізації був простішим і комфортнішим для всіх.

– Не втомлююсь повторювати, що вакцинація зараз – єдиний спосіб захиститись від коронавірусу. Закликаю жителів усієї Київщини не втрачати можливість і отримати щеплення. Для цього ми створили всі умови, адже центри в області працюють щоденно й без жодних вихідних, – акцентував Василь Володін.