Серпень 2021
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
02.05.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Голова КОДА проінспектував готовність «Академії спорту» (ФОТО)

1 хвилина на читання

Масштабний спортивний об’єкт заплановано до відкриття до Дня Незалежності. І сьогодні очільник Київської облдержадміністрації Василь Володін разом із головою Бучанської облради Миколою Ляшенко побували на будівництві палацу спорту у Бучі. Екскурсію їм провів Бучанський міський голова Анатолій Федорук разом із керівником відділу освіти Бучанської міської ради Олегом Цимбалом.

Всі присутні впевнилися, що будівництво об’єкту на завершальному етапі.

– Всі графіки робіт розписані щоденно, виконуються і контролюються, – доповів Олег Цимбал. – Люди працюють у три зміни. До 20 серпня мають бути завершені всі роботи.

Тож, що зроблено і планується, розповів начальник відділу освіти БМР:

  • пройшли корегування проєктно-кошторисної документації, визначилися із додатковими роботами, які увійшли у проєкт;
  • завезено все обладнання і матеріали, необхідні інструменти;
  • проплачені і виготовляються меблі та інвентар;
  • ще не завершена спортивна зала комплексу, та голландський лінолеум, що має міжнародний сертифікат якості для спортивних занять, вже закуплений. Тож днями розпочнуть його стелити;
  • також вже закуплені у будуть монтувати глядацькі крісла;
  • завершуються роботи з облицювання, штукатурки, фарбування;
  • встановлюють алюмінієві двері та вітражі;
  • на вхідній групі будуть зроблені поручні для осіб із обмеженими можливостями.

– Переконалися, що до визначеної дати матимемо якісний сучасний спорткомплекс, який, без сумнівів, стане новим спортивним брендом громади та регіону, – резюмував Василь Геннадійович. – Хочу зазначити, що всі роботи вже добігають кінця і виконані на високому рівні, як і роботи з капітального ремонту у загальноосвітній школі №2, який також сьогодні оглянули і переконалися, що все йде за планом.

Реалізація такого масштабного проєкту стала можливою завдяки участі у програмі  Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» та за співфінансування із місцевого бюджету.

Капітальний ремонт Бучанського навчально-виховного комплексу № 2 – це утеплення фасадів, заміна покрівлі, вхідна група, коридори, спортивна зала. Всі будівельно-ремонтні роботи планують завершити до 20 серпня аби мати можливість підготувати приміщення до початку навчального року.