Серпень 2021
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
02.05.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Рецепт: смачні та ніжні кабачкові млинці

1 хвилина на читання

Саме зараз, коли на грядках, ринку і магазинах сезонні овочі – кабачки, у повному доступі, варто приготувати за простим рецептом страву, яка може бути самостійним блюдом, або ж гарніром чи закускою, якщо додати до млинців начинку.

Інгредієнти:

  •  1 молодий кабачок
  •  1,5 стакана свіжого молока
  •  3-4 стакана муки
  •  4 яйця
  •  2 репчаті луковиці
  •  1,5 ст.  л.  сахара
  •  Сіль за смаком
  •  4 ст.  л.  рослинної олії

 Спосіб приготування:

 Цибулю і кабачок без шкірки і насіння натріть на дрібній тертці, можна додатково розім’яти овочі блендером. Додайте цукор і перемішайте.

Влийте в овочеву суміш молоко і окремо збиті в піну яйця. Перемішайте до однорідності.

Муку просійте двічі, порційно висипайти в тісто і перемішайте. Має вийти в міру густе тісто, яке за консистенцією буде нагадувати рідку сметану.

Додайте в тісто олію без запаху. Ретельно перемішайте і можна приступати до смаження.

Дно добре розігрітої пательні змастіть соняшниковою олією (далі цей крок повторювати не доведеться, оскільки масло додано в тісто). Налийте трохи тіста і розподіліть його рівномірно по всьому дну. Смажте до рум’яної скоринки з двох сторін на помірному вогні.

Також можете приготувати: Літня випічка з ягодами(РЕЦЕПТИ) | БУЧАНСЬКІ НОВИНИ (buchanews.com.ua)