Травень 2021
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  
27.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Сучасне свято для діток НВК «Берізка» – вечірка “Паті Бус” (ФОТО)

1 хвилина на читання

Випуск із дитячого садочка – особливий день для кожного малюка, адже закінчився перший відповідальний етап життя, закінчився безтурботний період дошкільного дитинства.

У групі “Проліски” відбулося нестандартне випускне свято – вечірка “Паті Бус”.

І ось вихователі оголошують про початок свята та запрошують до зали своїх вихованців-випускників. За декілька секунд усі вони, незвично вбрані, парами увійшли до яскраво прикрашеної зали. Справжньою несподіванкою для всіх була оригінальна задумка музичного керівника Наталії Кірик про проведення не традиційного балу, а вечірки у джинсах.

– Таку задумку виношувала не один місяць. Я взагалі люблю ламати стереотипи. Спочатку запропонувала вихователям, вони позитивно відгукнулись. Потім поспілкувалась з директором. Людмила Миколаївна не відразу сприйняла це, але вона має великий досвід роботи і відкрита до всього нового. – розповіла музичний керівник. – І тому підтримала моє бачення.

Кожне слово, кожен віршик випускника були пронизані любов’ю, вдячністю за роки, проведені у дитсадку. А під час проведення ігор звучала класичні музика.. Наталія Кірик розповіла, що вся програма урочистого заходу була побудова на прийомах «Орф – педагогіки».

– Час не стоїть на місці, все змінюється. Сучасна освітня галузь не є виключенням. Все більше і більше в українській педагогіці розвивається та застосовується музична система німецького композитора Карла Орфа. Здібності дитини розвиваються в процесі активної музичної діяльності. Правильно організувати і направити її з раннього дитинства, враховуючи зміни вікових періодів – моє завдання, як музичного керівника.

З вітальним словом до маленьких випускників звернулася директор НВК «Берізка» Людмила Драчевська. Вона побажала дітям щасливої дороги у майбутнє доросле життя, багато відкриттів на незвіданих шляхах та успіхів у навчанні. Після цього кожен вихованець отримав диплом про закінчення дитячого садка та медаль.

Яскраві фотосесії, веселий гамір після завершення святкового дійства, нестримна енергія, пригощання смаколиками, щастя в очах дітей – такі останні миті у дошкільному закладі.

Яскраві фото випуску із дитсадочка горобинка можна подивитися у матеріалі У садочку ” Горобинка” відбувся випускний вечір