Березень 2021
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
29.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

У Бучі представили Голову Бучанської райдержадміністрації (ФОТО)

1 хвилина на читання
представили Голову Бучанської райдержадміністрації

Очільник Київської облдержадміністрації Василь Володін у присутності керівників та представників об’єднаних громад і різних відомчих структур представив Миколу Ляшенко, якого Указом Президента України Володимира Зеленського призначено головою Бучанської РДА. На заході у «Зеленій Бучі» був присутній голова Бучанської міської ради Анатолій Федорук.

У вітальному слові Василь Геннадійович зазначив, що отримання першим керівника адміністрації саме цього району цілком логічне, адже Бучанський район – це серце Київщини.

 – Без перебільшення, серед новостворених районів Бучанський можна назвати серцем області. До його складу увійшли 12 територіальних громад, з них три міські, шість селищні та три сільські, – сказав Василь Володін. – Вірю, що цей район стане таким же успішним як і його центр – Буча.

Територія новоствореного району у тричі більша, ніж була у Києво-Святошинського. Він має потужний промисловий комплекс, підприємства сільського господарства.

Поставлені цілі сталого розвитку дадуть можливість досягти європейського рівня життя у наших громадах, – зазначив Василь Геннадійович. – Впевнений, що кожна громада району стане заможною, квітучою та успішною, як і весь район.

У результаті впровадження реформи децентралізації функції районних адміністрацій змінюються. Зараз головне їх завдання – координація діяльності територіальних органів, що передбачає узгодження дій різних органів і прийняття плану заходів на реалізацію державних програм, де РДА відводиться роль контролера виконання таких заходів територіальними органами в межах їх же компетенції.

На заході урочисто зачитали указ Президента України про призначення першого голову Бучанського району Миколу Миколайовича.

Народна депутатка України Ольга Василевська-Смаглюк у своєму виступі звернулася до нового очільника РДА:

Бучанський район – перлина Київської області. Люди, які тут присутні –прогресивні, амбітні. Ви прийшли на підготовлений плацдарм, тут чимало зроблено і є великі плани. Впевнена, що ваші амбіції і продуктивна праця будуть у синергії із роботою працівників всіх структур, що є у районі.