Березень 2021
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
29.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Анатолій Федорук про плани розвитку медичної галузі у Бучанській громаді

1 хвилина на читання

На урочистому відкритті амбулаторії у Мироцькому Бучанський міський голова Анатолій Федорук зазначив, що у кожному населеному пункті громади медичні заклади потребують оновлення.

– Виходячи із тих можливостей, які існують у нашої територіальної громади, до власного ресурсу залучаємо обласний і державний, намагаємося в кожному населеному пункті передбачити і реалізувати задумане, – роз’яснив Анатолій Петрович.

Можна із впевненістю сказати, що Бучанській громаді це вдається. У минулому році ввели в експлуатацію нове приміщення амбулаторії загальної практики сімейної медицини у Луб’янці, у позаминулому – у мікрорайоні Нова Буча, сьогодні – у Мироцькому.

Міський голова розповів, що вже запроектували амбулаторію у мікрорайоні Кичеєво, що у Ворзелі, та капітальний ремонт медзакладу у селищі, який нещодавно передала Ірпінська міська рада.

– Також запроектували і пройшли вже експертизу в селищі Бабинці, – розповів Анатолій Федорук. – Розглядаємо можливості відкриття амбулаторій у мікрорайонах міста Буча: Мельники, біля Епіцентру, на вулиці Тарасівський. Щоб кожний мікрорайон мав свою опорну амбулаторію із сімейними лікарями і профільними за напрямками.

А крім того у цьому році заплановано розпочати будівництво у Синяківському старостинському окрузі єдиний соціально-адміністративний комплекс, у якому будуть надавати адмінпослуги, а також будуть розміщені пошта і медзаклад.