Березень 2021
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
14.05.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

КВІЗ: Велика Гра учнів Бучанської громади (ФОТО)

1 хвилина на читання

Ігрове шоу відбіркових ігор Інтелектуального квізу «WHAT a WONDERFUL WORLD» організували у Бучанському центрі позашкільної роботи.

У інтелектуальних змаганнях показують свою мозкову спритність учнівські команди із Бабинець, Ворзеля, Здвижівки, Мироцького, Блиставиці, Гаврилівки, Луб’янки, Синяка і Бучі.

Чотири відбіркові гри по дев’ять турів кожна із надзвичайно цікавими питаннями, загадками, ребусами на різноманітні теми. Це не просто змагання – а вельми цікаво проведений час із друзями.

– Протягом дев’яти турів учасники розгадували ребуси, вгадували марки автомобілів, назви соцмереж, тварин. Мізки «скреготіли» на питаннях рубрики «Що? Де? Коли?», – розповідає Андрій Куцевалов, керівник Бучанського центру позашкільної роботи.

В запеклій боротьбі перемогу отримали команди з Блиставиці і Бабинців, які тепер братимуть участь у фінальній грі. Попереду змагання між бучанськими командами і остання гра, яка визначить найсильніших знатоків.

КВІЗ – інтелектуальна гра на кшталт «Що? Де? Коли?», але для участі в ній не потрібно мати знання як у Бориса Бурди. Достатньо бути пізнавальним, цікавитися різними темами, дивитися фільми, читати книжки і любити інтелектуальні загадки.

Нагадаємо, на Всеукраїнському конкурсі «Новорічна композиція» у номінації «Сюжетна композиція» за підсумками та оцінкою журі Національного еколого-натуралістичного центру визнана кращою робота Дар’ї Негоди, вихованиці БЦПР.