Березень 2021
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
03.05.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Грація і майстерність – турнір з художньої гімнастики у Бучі (ФОТО)

1 хвилина на читання

Відбувся IV Відкритий Кубок Бучанської міської територіальної громади з художньої гімнастики «Olympic Dream 2021».

До нашого міста приїхали 400 дітей із різних шкіл художньої гімнастики з 10 областей України. Також була чарівна представниця із Польщі. Тож є не просто надія, а впевненість що у майбутньому Кубок «Olympic Dream 2021» вийде на міжнародний рівень.

Два дні дівчата демонстрували поважному жюрі, як вправно вони вміють виконувати всі необхідні фігури із різними предметами – м’яч, стрічка, булави, обруч.

– Гімнастки приїхали до нас, щоб показати свою майстерність: чому вони навчилися, як виросли у спортивному сенсі, – розповіла Вікторія Кроливець, директор бучанського клубу художньої гімнастики «Olympic Dream».

Наймолодші спортсмени 2017 р.н., найстарші – 16-18 річні, які вже мають звання майстри спорту.

Це вже четвертий турнір, і, що приємно, кожного разу приймає участь все більше учасників, – розповіла Заслужений тренер України Еліна Хозлу. –  І навіть зараз, під час пандемії, дівчата тренувалися, інколи онлайн. І тепер демонструють нам свою вправність.

А виглядали гімнастки заворожуюче – граційні, яскраві, гнучкі і у той же час сильні красуні, які вправно виконували надскладні фігури на килимі.

До речі, Еліні Леонтіївні Хозлу нещодавно Президент України Володимир Зеленський присвоїв звання «Заслужений працівник фізичної культури», з чим ми її вітаємо.

З показовим виступом вийшла на килим найменша учасниця із Бучі 6-річна Мілана Топалова. Крихітна гімнастка зачарувала всіх і посіла 1 місце за виконану програму.

Майбутні чемпіонки отримали за свою вправність медалі і нагороди у своїх категоріях і вікових групах. І поспішили знову тренуватися й досягати більших висот. Вікторія Кроливець розповіла, що спортсменки займають по 4-5 годин щодня, і лише так – наполегливістю і тренуваннями можна досягнути майстерності і успіху.

PS: цього року Кубок відбувся без глядачів із дотриманням всіх протиепідемчних норм.

Нагадаємо, у Бучі завершується будівництво спортивного комплексу “Академія спорту”, у якому зможуть займатися різні спортивні клуби громади.