Березень 2021
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
16.05.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Гороскоп на 15-21 березня 2021 року

1 хвилина на читання

ОВЕН (21.03 – 20.04)

Успіх неодмінно прийде до вас, але тільки якщо ви докладете максимум зусиль до його досягнення. Не соромтеся проявити впертість і свої інтелектуальні здібності. Якщо перед вами постане проблема вибору, краще слухати свій внутрішній голос, а не поради сторонніх. Не намагайтеся виконати всю роботу поодинці – це зіпсує ваші стосунки з колегами і позначиться на кінцевому результаті.

ТЕЛЕЦЬ (21.04 – 21.05)

На цьому тижні діліться своїм досвідом і знаннями, повертайте борги і завершуйте важливі проекти. Проявляйте обачність, зосередьтеся на головному і не витрачайте сили на вирішення другорядних проблем. Бажано, щоб зростання вашої активності та підприємливості не перетворювалося на самоціль. Потрібно розуміти завдання і йти до його вирішення, а не просто замилювати очі. Вівторок буде вдалий для спілкування, у вас з`явиться шанс виправити помилки, допущені раніше. Ваші старання на роботі в четвер принесуть велику віддачу, а ініціатива не залишиться непоміченою.

БЛИЗНЮКИ (22.05 – 21.06)

На цьому тижні часом вам може здаватися, що все йде не так, як хотілося б, але насправді ви рухаєтеся до своєї мети. Так що не втрачайте віру і надію. Можливі несподівані зміни в планах і навіть переоцінка цінностей. Але все головне залишиться з вами, ви ще раз переконаєтеся, що кохаєте і кохані. У вихідні дні змініть активну роль на пасивну і просто добре відпочиньте.

РАК (22.06 – 23.07)

На цьому тижні вас буде супроводжувати успіх у будь-якому починанні. Хоча в понеділок, схоже, доведеться займатися малоцікавими справами і терпляче розгрібати завали дрібних проблем. У вівторок не бійтеся послабити внутрішнє напруження і відпустити ситуацію з-під контролю, так ваше питання вирішиться швидше і успішніше. У вихідні близькі люди зажадають вашої уваги. Можна очікувати припливу енергії і бажання діяти, втілюючи в реальність ваші плани і задуми.

ЛЕВ (24.07 – 23.08)

Не поспішайте і не метушіться, і удача буде на вашому боці, тим більше що у вас зараз хороший період для розкриття свого потенціалу. Вам просто необхідно доводити свої справи до кінця, не йти від відповідальності і не кидати нічого на півдорозі. У вівторок в суперечках з опонентами може народитися істина, якщо ви прислухаєтеся до їхньої точки зору. Змініть стиль спілкування, а не те ваш гострий язик може заподіяти біль, в тому числі і близьким вам людям, образити яких ви зовсім не хотіли б. У вихідні особливу увагу приділіть рішенням сімейних, домашніх проблем.

ДІВА (24.08 – 23.09)

Ваші плани починають реалізовуватися. Тільки не базікайте про це, не давайте приводу для пліток. Потрібно зосередитися на своїй цілі. Робота буде займати досить багато часу, і за значимістю вона вийде на цьому тижні на перше місце. Своєю енергійністю та активністю ви зможете зміцнити свої позиції в бізнесі. Однак не забувайте про свій будинок, наведення порядку і створення комфорту в ньому – теж важливе для вас завдання.

ТЕРЕЗИ (24.09 – 23.10)

На цьому тижні цілком імовірна досить різка зміна діяльності. При цьому абсолютно не обов`язкова зміна роботи, просто з`явиться інший проект або навіть цілий напрям. Прийміть допомогу колег, вона буде вельми до речі. В кінці цього тижня ви відчуєте раптову зміну ритму – замість напруги прийде легкість, в справах відкриється друге дихання. Можна задуматися і про зміни в особистому житті. У вихідні дні можуть розкритися таємниці вашого давнього минулого.

СКОРПІОН (24.10 – 22.11)

Не так давно ви прийняли важливе рішення, і воно вже сприятливо впливає на ваше життя. Це вірний шлях, продовжуйте по ньому йти, вас чекає прибуток і удача. У четвер марно займатися плануванням, дійте залежно від обставин, що склалися. У п`ятницю і суботу не варто нічого приховувати від коханої людини, разом ви вирішите будь-які проблеми.

СТРІЛЕЦЬ (23.11 – 21.12)

Раптові кар`єрні злети трапляються нечасто, проте саме зараз їх можна очікувати. Перевірте, може у вас вийде зайняти місце в керівному складі, яке несподівано звільнилося. У середу постарайтеся зрозуміти близьких людей, знайдіть компромісне рішення. У вихідні ви зможете зануритися в чудову атмосферу відпочинку. У неділю будьте особливо обережні з новими ідеями і віяннями, так як вони можуть виявитися лише мішурою.

КОЗЕРІГ (22.12 – 20.01)

У першій половині тижня варто налаштуватися на активне спілкування, причому виступ перед масовою аудиторією принесе вам успіх і підвищить ваш професійний престиж. У понеділок на вас наваляться сніжним комом дрібні незначні справи. Вівторок краще присвятити аналізу своїх дій. Гарний час для налагодження зв`язків із зарубіжними діловими партнерами. У четвер можливий деякий спад настрою, не піддавайтеся смутку, інакше можете відчути себе знесиленими.

ВОДОЛІЙ (21.01 – 19.02)

На цьому тижні у вас будуть шанси досягти успіху, якщо ви в числі перших дізнаєтеся важливі новини. Багато справ і проектів зажадають додаткових витрат і зусиль. Не бійтеся розлучатися з непотрібними речами і старими принципами, якщо, звичайно, буде можливість обзавестися новими. Жарти у вашому виконанні цього тижня оцінені не будуть. У середу варто прислухатися до чужих порад. Відпочивати у вихідні краще в спокійній обстановці, уникаючи людних місць.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Ваш погляд спрямований вперед, до нових якісних змін. Не озирайтеся назад, інакше потрапите в сіті спогадів про минулі помилки. Постарайтеся не нервувати, вам необхідно знаходити золоту середину між бажаннями і реальністю, і в цьому вам допоможуть поради близьких людей, які на цьому тижні виявляться несподівано мудрими і своєчасними. У середу будьте обережні у висловлюваннях, вмійте берегти свої і чужі секрети. У п`ятницю в ваших руках може виявитися кермо влади, але, отримавши його, не ставайте диктатором.