Березень 2021
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
02.05.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Вітаємо жінку – створіть особливий день

1 хвилина на читання

Свято 8 Березня – чудова нагода чоловікам проявити себе, а для дітей у родині – прекрасний урок, який показує: важливо робити щасливими близьких. Не знаєте, як влаштувати дівчині, дружині, мамі справжнє свято Весни? «Бучанські новини» зібрали для вас найкращі поради.

Дайте жінці вирватися з рутини
З появою сім’ї та дітей життя дружини перетворюється на справжній хаос. А якщо вона ще й працює, їй дійсно складно знайти час на себе і відпочинок. Тож абонемент в спасалон на кілька годин (або навіть цілий день) стане чудовим подарунком. Розслаблюючі процедури знімуть стрес і напруження, дадуть можливість насолодитися тишею і по-справжньому відпочити від шаленого ритму щоденної рутини.

Звільніть жінку від більшості справ
Звичайно, у цьому світі жінка взяла на себе всю відповідальність та турботу за будинком і дитиною. І навіть, якщо вона все встигає, інколи їй так хочеться не робити звичні речі. Подбайте про це! Великою допомогою буде, якщо ви приготуєте вечерю чи замовите їжу додому. Або придбаєте напівфабрикати високої якості, які вже є у продажу, щоб кілька днів не займатись приготуванням їжі.

Подарунки від дітей
Малюки можуть гарно вдягтись, обнімати, усміхатися, а більш старші дітлахи – зайнятися улюбленою творчістю і підготувати подаруночок для мами. Також ви можете спланувати спільне дозвілля, яке буде цікаве і дітям, і жінці, та прекрасно провести час разом, звільняючи маму від турботи про сім’ю. Наприклад: саме ви вирішите, куди йдете, одягнете дитину і дасте жінці час самій зібратись, без метушні.

Влаштуйте мамі день її мрії
Постарайтеся зробити все, чого хоче жінка. При цьому вам не обов’язково витрачати купу грошей, головне – на всі 100% зосередьте увагу на ній. Жінка хоче сніданок у ліжко? – Приготуйте і подайте його. Хоче слухати улюблену музику? – Вперед! Хоче гуляти в парку? – Збирайтеся і вирушайте на сімейну прогулянку. Загалом, план дій простий: жінка вибирає – чоловік виконує!

Порадуйте своїх жінок, дайте їм шанс відчути себе королевами. Починайте це робити із самого ранку: вручіть подарунок і, звичайно ж, букет квітів. Будьте впевнені, що таке 8 березня запам’ятається їй надовго!
Пам’ятайте: всі ці поради стосуються не лише 8 березня. Вони будуть актуальні на День матері, День народження, День Валентина і в будь-який інший день, коли ви хочете порадувати свою кохану і подякувати їй за все, що вона робить для вашої родини щодня.