Лютий 2021
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
19.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Реалізація проєкту здорового харчування в школах Бучанської громади

1 хвилина на читання

На базі Бучанської школи № 3 департаментом освіти і науки КОДА, спільно з відділом освіти Бучанської міської ради проведено партнерську зустріч у рамках пілотного регіонального проєкту «Якісне харчування – здорова дитина».

Директор департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації Жанна Осипенко детально розповіла про хід виконання цього проєку в Київській області.

 Начальник відділу освіти Олег Цимбал проінформував присутніх про досягнення, які вдалося реалізувати завдяки обласному проєкту у Бучанській громаді. Незабаром оновлення чекає усі харчоблоки та шкільні їдальні Бучанської МТГ.

На зустрічі підняли питання реалізації права підвищення якості харчування в закладах освіти громади, виконання вимог санітарного регламенту та упровадження системи НАССР в ЗЗСО.

Шеф – кухарем компанії S-PROF на базі відновленого харчоблоку  Бучаської школи № 3 було проведено  інструктаж щодо використання нового сучасного обладнання для приготування здорової їжі.

На зустрічі були присутні керівники відділів освіти, директори шкіл, шкільні медичні сестри та кухарі Бучанського району. 

Спікери заходу:
  • Леся Марталішвілі – екпертка команди підтримки, реформ Міністерства освіти і науки України;
  • Наталія Бердерець – в. о. директора КНЗ КОР «Київський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних кадрів»;
  • Олена Адаменко – начальник управління державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства ГУ Держпродспоживслужби в Київській області;
  • Орест Степаняк  –  співзасновник  компанії S-PROF та Національної асоціації громадського харчування, директори закладів загальної середньої освіти Київської області.