Лютий 2021
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
03.05.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Із сесійної зали Бучанської міської ради

1 хвилина на читання

Триває чергове пленарне засідання 8 сесії VIIІ скликання Бучанської міської ради. У засіданні взяли участь представники підприємств та бізнесу, громадських організацій, жителі громади, засоби масової інформації.

Помічники депутатів і керуючий

На початку погодили помічників-консультантів деяких депутатів БМР, а другим питанням на посаду керуючого справами Бучанської міської ради тридцятьма голосами (одностайно) підтримали кандидатуру Дмитра Гапченка.

Про роботу пошти

Розглядаючи питання про роботу поштових відділень Бучанської територіальної громади, присутні заслухали результати перевірки комісії ради з питань транспорту, зв’язку, торгівлі та сфери послуг. Бучанський міський голова Анатолій Федорук повідомив, що звернулися до керівництва АТ «Укрпошта» з проханням приділити особливу увагу послугам у Бучанській громаді, а також про те, що після спілкування з ними уже відбулася реакція: у планах разом провести заходи щодо покращення роботи пошти.

На сесії погодили:

  • проєкт рішення про співпрацю між БМР та регіональною філією «Південно-західна залізниця» АТ «Укрзалізниця» щодо запровадження човникового руху за маршрутом Київ-Буча та схвалити меморандум про взаєморозуміння та співробітництво;
  • затвердження структури та штатного розпису комунальної установи “Бучанської агенції регіонального розвитку” БМР;
  • внесення змін до рішення БМР «Про затвердження параметрів Громадського бюджету БМТГ на 2021 рік». Відтепер подати свій проєкт можна до 15 квітня;
  • про підтримку ініціативи та схвалення концепції території пріоритетного розвитку «Bucha Techno Garden».

Загалом депутати розглянуть більше 270 питань – економічних, фінансових, організаційних, земельних, сфери культури, архітектури і містобудування тощо.

Про найбільш цікаві для громадян більше детально розповімо згодом.