Лютий 2021
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
23.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Крамничка «Прибамбаси» – знайди те, про що давно мрієш!

1 хвилина на читання

Обирати подарунки – це особливий ритуал, який надихає, адже разом з презентом даруєш не тільки гарні емоції, а й частинку власної душі. Саме така особлива атмосфера панує у творчій крамничці «Прибамбаси».

Чоловікам на замітку – якщо ви не знаєте, чим здивувати кохану на 8 Березня, що вже не за горами, завітайте до магазину, що розташовується за адресою: м. Буча, вул. Героїв Майдану, 11, в торговому центрі PrestigeCenter, і ви точно знайдете подарунок для вашої прекрасної половини. Однак про все по черзі.

Подарунки, що створюють особливу атмосферу в оселі мають виняткове значення для всієї сім’ї. Тож неможливо не звернути уваги на екзотичні картини ручної роботи, що красуються на верхніх полицях крамнички. Ці полотна прибули з Одеси й мають деяку особливість. У кожному виробі є деталі, що світяться, особливо приємно спостерігати за незвичними картинами в темну пору дня – видовище вражає. Дивовижне полотно створить не тільки гарний інтер’єр в оселі, але й додасть романтики у вечірні посиденьки закоханої пари за келихом вина.

Не можемо не звернути уваги на керамічну ляльку зростом з малу дитину, що дивує своєю пишністю та красою. Вона нагадує про далеку епоху вишуканих леді, що носили корсети, та джентльменів, які заради погляду коханої готові були на героїчні вчинки.

Вас вразять шкатулки. Такому розмаїттю позаздрить будь-хто: різні за стилем, фактурою, розмірами та кольорами. Від такого подарунка не відмовиться жодна прекрасна представниця жіночого роду! Можна запевнити, що для чарівних дам тут знайдеться великий вибір подарунків: від дзеркал до органайзерів – вишуканих та яскравих. Наприклад, привертає увагу букет, від якого ніби віє весною. Це виріб з мила, створений у вигляді зв’язки прекрасних квітів – чудовий та оригінальний подарунок для жінок будь-якого віку. Незвичність подібного виробу захоплює!

Є окремий відділ товарів та подарункових атрибутів для чоловіків, де знайдеться презент на будь-які вподобання чи хобі. Мисливець, рибалка, або просто любитель відпочивати на природі, а також для тих, хто займається юриспруденціє чи бізнесом тощо. Якісні та практичні набори настільних шахів, фляги, ручки, ліхтарики, запальнички, брелоки та багато інших цікавих виробів, які обов’язково знайдуть своє місце серед важливих та дорогих речей вашого коханого. 

Для духовного затишку і романтики

Хочеться зупинитися на фотоальбомах – подарунки для душі. Дехто скаже, що це вже не актуально. Однак варто звернути увагу на новинку, фото якого ламінуються легким натиском руки. Так, радісні та дорогі серцю спогади завжди зігріватимуть вас та ваших рідних теплом…

Великий вибір вишуканого посуду та келихів із чеського скла захоплює своєю красою та витонченістю. Дивують незвичайні торшери з кераміки та металу, в яких світиться навіть підставка лампи. Кожен подібний виріб додасть свою родзинку під час романтичної вечері з коханою людиною чи спільного обіду всієї родини…

Подарунок для рідних рук

Рукоділля – дуже популярний презент серед жінок та навіть деяких чоловіків. Тому хочеться розповісти про вражаючий вибір пряжі турецького та китайського виробництва: акрил, вовна, поліестер. До кожного виду рукоділля чарівні продавці-консультанти підберуть інструменти, що знадобляться для обраного вами заняття. В асортименті різноманітні прикраси для будь-якого виробу, зокрема стрічки, квіти, фурнітура, елементи металу, натуральне каміння, мереживо, італійська шкіра тощо.

Увагу привертає кругла коробка, на якій зображено крислате дерево з камінчиків бісеру – чудовий подарунок як для дорослих пані, так і для молодих дівчат, що люблять вироби, зроблені власноруч. Дерево здається оживе в умілих руках та стане не тільки доброю пам’яттю на довгі роки, а й буде оберігати родинне щастя господині, яка вкладе в нього душу.

Цікаві творчі набори, напевно, сподобаються дітям. До того ж, вони сприяють розвитку дрібної моторики рук та призначені для виготовлення різних речей: сумочок, шкатулок, іграшок та багато іншого.

Ці дрібнички завжди грають важливу роль

Відділ канцелярських товарів у крамниці просто безмежний та нагадує чарівну торбинку, в яку можна помістити багато чого. Тож якщо ваша дитина бажає щось нове, про що ви навіть не чули, чи шукаєте щось особливе для себе, – вам варто завітати до магазину «Прибамбаси». Бо здається, що всі новинки, які ще не встигли вийти на український ринок канцтоварів, вже є тут.

Хочу звернути увагу на скетчбуки, що може стати особливим подарунком підлітку – унікальний блокнот, що дає можливість дитині розвивати творчий потенціал, надихаючи тим, що вона любить. Адже тематика цих блокнотів найрізноманітніша: архітектура, квіти, море, комікси, люди… Чорні блокноти, в яких можна малювати срібним чи золотим маркером, мов магнітом притягують погляд.

Дітки молодших класів будуть у захваті від блокнотів, що замикаються та мають водяні блискучі обкладинки, до яких хочеться торкатися та милуватися ними. Зрозуміло, що підібрати ручку, олівці чи будь-що інше, тут не буде проблемою.

Хочеться відмітити, що це справжня скарбничка подарунків: практичні вироби для чоловіків та милі дрібнички для жінок, товари для рукоділля, святковий інвентар, канцтовари, різноманітні новинки для молоді та старших людей.

Дорогі наші читачі! Описати весь широкий асортимент чудо-крамнички просто неможливо. Та можемо запевнити, що він вражаючий. Тож завітайте до магазину «Прибамбаси», і уважні продавці-консультанти допоможуть вам підібрати саме те, що ви шукаєте. До речі, у крамничці до свята можна замовити гелеві кульки, упаковку подарунків, підібрати подарункову коробку дрібничок – Heppiboxing! До зустрічі в крамниці!

Тетяна Домарєва, «Бучанські новини» № 7, 2021