Лютий 2021
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
07.05.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Поринь у нові пригоди книжкового світу!

1 хвилина на читання

Публічна бібліотека Бучанської міської об’єднаної територіальної громади чекає на кожного маленького книголюба, щоб знову подарувати неймовірну кількість позитивних емоцій від незвичайних пригод у книжковому світі. У бібліотеці повно кольорових видань на будь-який смак! А ми, як завжди, допомагаємо вам у виборі найцікавішого!

Всеволод Нестайко

Пригоди журавлика

Дуже цікава книжка про життєрадісного журавлика, який вважає, що ніколи не потрібно сумувати. Ця риса характеру допоможе пташеняті у великому місті, куди він вирушає, щоб визволити друга. Дітлахи будуть у захваті від справжніх пригод веселого та кмітливого журавля!

Незнайомка з Країни Сонячних Зайчиків

Ще одна книжка Всеволода Нестайка сподобається всім без винятку любителям пригод. У книжечці йдеться про хлопчика Валеру Костенка, який загадково зникає в лісі. Його друг Вася Глечик будь-що має знайти друга, та під час пошуків з’ясовується, що Васі доведеться поборотися зі Змієм Гориничем, Бабою Ягою та іншою нечистю.

Катя Оковіта, Катя Матюшкіна

Лапи вгору!

Цікаві пригоди друзів Киць-Киць та Фу-Фу, які розслідували злочини, уявляючи себе відомими сищиками. До речі, дідусь Фу-Фу і справді свого часу був знаменитим детективом. Друзі вирушили на місце скоєного злочину, щоб докопатися до усієї правди та відшукати статую Собаки з діамантовими очима. Та вони навіть не здогадуються, що на них чекає попереду!»

Дивовижні історії (Веселка)

Збірка цікавих історій про тварин захопить малечу надовго. Адже оповідання, написані відомими авторами, розповідають про чотирилапих друзів, які діють зовсім як люди: встряють у суперечку, частенько сваряться, інколи ворогують, але найчастіше все ж таки товаришують. Ця книжка вчить дітей доброті, чесності, сміливості, любові та шанобливому ставленню до природи.

Галина Вдовиченко

Мишкові Миші

Одразу дві цікаві історії розповідаються у цій чудовій книжці. Дітлахам буде цікаво дізнатися, що може об’єднати звичайну сіру мишу, комп’ютерну мишку, лабораторну, щура, кажана та хлопчика Мишка. Друзі будуть займатися своєю улюбленою справою і йти до мрії. Однак на шляху до поставленої мети у товаришів буде багато перешкод.