Грудень 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
05.05.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Гороскоп на 28.12.2020 – 3.01.2021

1 хвилина на читання
Гороскоп

ОВЕН (21.03 – 20.04)

Ви нарешті-таки відчуєте силу для нових звершень, це дозволить вам завершити рік на позитиві, встигнути вирішити безліч питань і переробити багато справ. Розмаїття ідей допоможе проявити себе в якості лідера та розкрити свої організаторські здібності. Тиждень буде насиченим контактами, зустрічами і подіями. У свята обов`язково знайдіть час для старих друзів.

ТЕЛЕЦЬ (21.04 – 21.05)

Не плануйте вирішення серйозних питань на першу половину тижня, адже в голові у всіх уже подарунки і свята. Пам`ятайте, що зайва впертість і прагнення домінувати призведе лише до сварок і конфліктів. Щоб набути впевненості у власних силах, не обов`язково поспішати і метушитися, зосередьтеся – і все вийде. У кінці тижня з`явиться можливість нарешті відпочити. І бажано це робити активно, а не просто валяючись на дивані.

БЛИЗНЮКИ (22.05 – 21.06)

Перестаньте себе постійно порівнювати з оточуючими, у вас теж все відмінно, а буде ще краще. Всі ваші бажання, які ви загадаєте під бій курантів в Новорічну ніч, обов`язково збудуться, ще й дуже скоро. Кохана людина зробить вам найкращий подарунок. Ви відзначите свято у відмінній компанії. І зрозумієте, що ваше життя повне радості, любові і великих можливостей. Наприкінці тижня вас чекає відмінна поїздка за місто, посиденьки біля каміна, пікнік під соснами.

РАК (22.06 – 23.07)

Прийшов час проаналізувати, чи обґрунтовані вимоги, які ви пред`являєте до себе і оточуючих. Вівторок може виявитися дуже суєтним днем, від вас будуть потрібні активність, натомість з`явиться прекрасна можливість реалізувати творчі здібності. У середу слід контролювати свою дратівливість і не провокувати конфліктів. Створіть собі і своїм близьким святковий настрій. Вихідні дні не варто проводити в блаженному неробстві, займіться чимось корисним.

ЛЕВ (24.07 – 23.08)

Ви сповнені сил і ентузіазму. Ініціатива і підприємливість додадуть розмах в справах. Зараз закладаються проекти, які приведуть до успіху. Бажано не повторювати своїх помилок, залиште їх у році, що минає. Намагайтеся, щоб оточуючі побачили результати вашої діяльності, а не звинувачували вас в її імітації. Тяга до пригод і подорожей буде сильна, вам буде складно всидіти на одному місці. Поїздки можуть завершитися цікавим знайомством. Субота відмінно підходить для нової справи або початку втілення ваших ідей.

ДІВА (24.08 – 23.09)

Цього тижня планові заходи можуть зірватися, натомість те, що буде виходити спонтанно, пройде чудово. І мова в тому числі й про Новорічну ніч. Вас можуть ощасливити своєю появою друзі. У п`ятницю ваші плани можуть змінюватися сто разів на день, на догоду настрою близьких людей. Субота хороша для роздумів і читання філософської літератури.

ТЕРЕЗИ (24.09 – 23.10)

Цього тижня вам необхідно показати себе, та так, щоб вас помітили і підтримали ті, від кого ви могли б отримати допомогу найближчим часом. У понеділок не соромтеся при нагоді коректно підкреслити вашу незамінність на роботі. У вівторок активізуйте всі ваші ресурси товариськості, вам буде потрібна інформація, найвдаліший спосіб її отримати – відверто поговорити з колегами. У середу не варто планувати нічого серйозно, займіться підготовкою до свята. У новорічну ніч сяйте і приймайте привітання.

СКОРПІОН (24.10 – 22.11)

Ви відчуєте позитивні зміни в професійній сфері та особистому житті. Новий рік потрібно зустрічати з тими, хто вам дійсно дорогий. Залиште в році, що минає, всі проблеми і відносини, що не варті вашої уваги. Зізнайтеся в любові, влаштуйте щось романтичне. У новорічну ніч ймовірно багато приємних сюрпризів, так що настрій у вас буде прекрасний, і ви зможете надихнути близьких.

СТРІЛЕЦЬ (23.11 – 21.12)

Цього тижня не варто втрачати часу дарма. Не зупиняйтеся на досягнутому, сміливо долайте черговий бор’єр. Навіть якщо ви домосід, не варто відмовлятися від запрошення друзів або від галасливої вечірки. Ви чудово проведете час. У п`ятницю довіртеся порадам друзів, вони висвітлять тонкі нюанси назрілої проблеми. У суботу можливості для здійснення планів як ніколи великі.

КОЗЕРІГ (22.12 – 20.01)

Ваш девіз зараз – більше слухайте і менше говоріть. Доведеться закликати на допомогу свою інтуїцію і мудрість. Вам необхідна гнучкість в постійно мінливих ситуаціях, вчіться ними управляти. З огляду на інтереси близьких людей, ви отримаєте можливість здійснити ваші плани і задуми і відмінно зустрінете Новий рік. Дозвольте собі довгоочікуваний відпочинок, і не відмовляйтеся від запрошень друзів.

ВОДОЛІЙ (21.01 – 19.02)

Цього тижня доведеться спуститися із захмарних висот хоча б на один щабель. Чим ближче до земних справ ви будете, тим більше у вас шансів на успіх в реальності, а не в уяві. У понеділок не варто займати активну позицію в суперечці, краще взагалі зуміти її уникнути. Не забудьте привітати зі святом давніх друзів. У новорічну ніч може втілитися в життя важливе бажання. У неділю добре вдаватимуться спонтанні дії, так що цього дня варто піддатися раптовому пориву і кудись поїхати.

РИБИ (20.02 – 20.03)

Старайтеся втілювати задумане в життя, воно того варте. Починайте діяти, для сумнівів не залишилося часу. Присвятіть дому і близьким людям більше уваги, це дозволить і їм продемонструвати свою любов до вас. Не забувайте, що Новий рік – сімейне свято. Будьте мудрі, виплескуючи свої емоції, регулюйте дозування, а то наслідки можуть бути досить непередбачувані.