Грудень 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
24.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Готуємося до зустрічі Нового року: вибираємо подарунки

1 хвилина на читання

До кінця 2020 року залишився лише тиждень. Щоб спокійно готуватися до зустрічі Нового року, а не метушитися й не засмучуватись через неприємні несподіванки, варто завчасно визначитися з багатьма речами: що подарувати, де святкувати, що вдягти та ще з безліччю питань, які неначе висять у повітрі на початку зими.

До слова, символом Нового 2021 року стане Білий Металевий Бик. Згідно з китайськими віруваннями, цей рік буде плідним і принесе людям багато кар’єрних можливостей.

За твердженням астрологів, цей знак уособлює спокій, працьовитість, стійкість, рішучість і залізну волю.

Відповідно, з нагоди новорічних свят 2021-го добре дарувати щось корисне і практичне. Виняток – традиційна сувенірна продукція із зображенням символу року, такі як магніти чи календарі, що дуже гарно підходить для подарунків колегам на роботі. Ще буде доречним привітати співробітників подарунковим набором чаїв, канцелярією,прикрасами на ялинку, шоколадними цукерками або гарною пляшкою вина.

Коханій

Прикраси – найкращий подарунок дружині/дівчині, але бажано, щоб метал і камінь у виробах були благородні. Не варто дарувати біжутерію. Краще вибрати срібло і камінь, який підходить жінці за гороскопом. Це буде максимально бюджетний варіант.

Також гарний подарунок коханій: білизна, галантерея, милі дрібнички. Наприклад, парасолька, що захистить від дощу, чи рукавички, які зігріють в холодну пору. Це зовсім не поганий вибір, який наповнить серце радістю. Головне, цей подарунок повинен нагадати вашій половинці – вона для вас найголовніша в житті.

Чоловікові

Запонки, шкіряний ремінь чи рукавички, стильний шарф – все це буде актуально виглядати в гардеробі коханого. Тематичні подарунки теж завжди доречні: книжки, колекційні авіа- або автомоделі, ножі, келихи,зручне рибальське крісло.

Астрологи попереджають, що Бик погано ставиться до різких запахів, тому в Новорічну ніч 2021 не варто дарувати духи/одеколон та навіть мило.

Мамі й батькові

Подарунки батькам теж мають бути практичними. Це може бути щось з надійної техніки – від кавоварки до холодильника, якщо це підійде для вашого бюджету. Піжами, парасольки, гаманці, обкладинки на смартфон можуть подарувати справжні емоції батькам, крім цього допоможуть зекономити, а близькі ще довгий час користуватимуться вашими дарами за призначенням і згадуватимуть вашу турботу.

Дуже гарним подарунком для батьків чи бабусь з дідусями може стати зволожувач повітря. У період пандемії, особливо взимку, коли в приміщеннях стає сухо, цей прилад унормує вологість повітря і допоможе рідним почуватися краще.

Дітям

Батьки прагнуть подарувати своїм маленьким чадам казку. Ідеальний варіант – знати, про що мріє дитина. У досвідчених батьків чимало способів отримати необхідну інформацію. Як варіант, можна разом написати листа Дідові Морозу чи Святому Миколаю.

Крім дорогих ґаджетів, в топі бажань сучасних дітей частіше значаться: велосипеди, самокати, ролики, ручки для 3D моделювання, конструктори ЛЕГО, ляльки, м’які іграшки і багато іншого.

Зверніть увагу на різноманітні настільні ігри, багато з яких будуть не тільки цікавими, але й корисними дитині.

Підліткам гарним подарунком будуть аксесуари до телефону: чохли, бездротові навушники, магнітні підставки для смартфонів, портативні колонки.

Друзям

Якщо ви йдете в гості й не бажаєте дарувати лише пляшку вина, можна доповнити її спеціальними келихами для глінтвейну, а також прянощами, спеціями і запашним медом, щоб разом приготувати цей святковий новорічний напій. Ще варто звернути увагу на недорогі, але оригінальні подарунки: веселі кімнатні капці зі звірятами, креативні аксесуари для авто, яскраві термокружки, плед з рукавами чи футболки, стиль яких можна розробити самостійно.

Взагалі, найкращою порадою буде така: купувати потрібно те, що викликає тепло і нагадує ту особливу людину, яку хочете порадувати.

Обирайте серцем: тільки так ви подаруєте щастя.