Осінній гарбузовий суп-пюре з томатами

Осінь у багатьох асоціюється з гарбузом. Спробуйте на перше дієтичний і дуже смачний суп із гарбуза з помідорами.
Інгредієнти:
- 500 г гарбуза,
- 3 помідори,
- 1 болгарський перець,
- 1 цибулина,
- 1 зубок часнику,
- гілочки петрушки і кропу,
- 100 г твердого сиру,
- 1 ст. ложка олії,
- щіпка меленого імбиру,
- щіпка меленого мускату,
- чорний мелений перець за смаком,
- сіль за смаком,
- 1,5 л овочевого бульйону або води.
Приготування
Гарбуз поріжте кубиками. Болгарський перець поріжте невеликими шматочками. Дрібно поріжте цибулю. Подрібніть зелень. Часник пропустіть через часничницю. Помідори пробланшуйте в окропі кілька хвилин, зніміть шкірку і подрібніть. Обсмажте цибулю і болгарський перець в олії 5 хвилин. Додайте гарбуз і обсмажте ще 2 хвилини. Закип’ятіть бульйон, закиньте в нього засмажку і варіть 20 хвилин, щоб гарбуз став м’яким. Додайте помідори, часник, сіль, спеції і варіть іще 5 хвилин. Наприкінці додайте сир і зелень і потоміть гарбузовий суп на повільному вогні, щоб сир розплавився.
Зробіть суп пюре за допомогою блендера. Прикрасьте гарбузовий суп скибочками помідорів, зеленню і сметаною.