Листопад 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
06.05.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Осінній гарбузовий суп-пюре з томатами

Осінь у багатьох асоціюється з гарбузом. Спробуйте на перше дієтичний і дуже смачний суп із гарбуза з помідорами.

Інгредієнти:

  • 500 г гарбуза,
  • 3 помідори,
  • 1 болгарський перець,
  • 1 цибулина,
  • 1 зубок часнику,
  • гілочки петрушки і кропу,
  • 100 г твердого сиру,
  • 1 ст. ложка олії,
  • щіпка меленого імбиру,
  • щіпка меленого мускату,
  • чорний мелений перець за смаком,
  • сіль за смаком,
  • 1,5 л овочевого бульйону або води.

Приготування

Гарбуз поріжте кубиками. Болгарський перець поріжте невеликими шматочками. Дрібно поріжте цибулю. Подрібніть зелень. Часник пропустіть через часничницю. Помідори пробланшуйте в окропі кілька хвилин, зніміть шкірку і подрібніть. Обсмажте цибулю і болгарський перець в олії 5 хвилин. Додайте гарбуз і обсмажте ще 2 хвилини. Закип’ятіть бульйон, закиньте в нього засмажку і варіть 20 хвилин, щоб гарбуз став м’яким. Додайте помідори, часник, сіль, спеції і варіть іще 5 хвилин. Наприкінці додайте сир і зелень і потоміть гарбузовий суп на повільному вогні, щоб сир розплавився.

 Зробіть суп пюре за допомогою блендера. Прикрасьте гарбузовий суп скибочками помідорів, зеленню і сметаною.