Вересень 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  
08.05.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Перший Жіночий форум Бучанського району

1 хвилина на читання

Цього тижня активні, цілеспрямовані жінки, які знають, що хочуть досягти у своєму житті – успішну кар’єру і міцну родину, зібралися разом, аби познайомитися, поділитися досвідом й знайти відповіді для себе, як дістатися своєї мети та тримати баланс між особистим життям і роботою.

Головна мета заходу була:

розробити стратегію розвитку району очима жінок. Модератором заходу виступила Світлана Саламатова, яка також ознайомила всіх із своєю практикою запровадження соціально-важливих проєктів.

Народний депутат України Ольга Василевська-Смаглюк (округ 96) поділилася своїм досвідом працювати у владній структурі, а також розповіла, чи змінюється відношення навіть у Верховній Раді, якщо народний обранець – жінка.

Підтримка жінок одна одною розвивається не тільки в Парламенті. Завдяки новим виборчим правилам, багато креативних, розумних та сильних отримали можливість балотуватись на місцевих виборах, – зазначила Ольга Василевська-Смаглюк. – Порівняно з ситуацією рік назад, коли серед мажоритарників Київської області було лише дві жінки: я та Анна Скороход, зараз набагато сильніше жіноче представництво.

На Форумі говорили про взаємопідтримку, мрії, про те, що заздрість не має статі, соціальну відповідальність та індекс щастя країни, який підвищується разом із збільшенням жіночих квот, додала нардеп.

Президент «I-smart» Ірина Огороднікова розказала свою історію та поділилася знанням за темою «Жінки і бізнес».

Щодо участі панянок у розвитку громадського суспільства розповіла Анна Страховська, керівниця платформи соціальних проектів Be City.

Учасниці заходу пообіцяли найближчим часом опублікувати матеріали розробки власного бачення втілення позитивних змін у Бучанському районі.