Серпень 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  
08.05.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Сім’я Колосніченків: «Велика родина – велике щастя!»

1 хвилина на читання

Нещодавно село Мироцьке Бучанської ОТГ відсвяткувало свій День народження. За традицією громади в день села вітали довгожителів, новонароджених та подружжя-ювілярів. Серед них була і багатодітна родина Колосніченків, про яку «Бутанські новини» неодмінно хочуть розповісти, адже ця сім’я заслуговує на повагу та захоплення.


– Я була саме в пологовому, народилася Амалія, тому не змогла потрапити на святкування. Пішов мій чоловік. Яким же було моє здивування, коли він одразу після привітань приїхав до пологового з букетом красивих квітів та цінними подарунками від Бучанського міського голови Анатолія Федорука: дуже гарний шезлонг-трансформер для нашої маленької донечки, мультиварка та продуктовий набір. До речі, такий самий набір отримала і моя бабуся мати-Героїня Катерина Пирожок, якій виповнився 91 рік і яка виростила та викохала п’ятеро чудових дочок, – із захопленням розповідає Людмила Вікторівна.


Людмила – фармацевт аптеки «Країна Здоров’я» у Бучі. Володимир Сергійович, її чоловік, працює в Бородянській аварійній газовій службі майстром АТФ.


Людмила та Володимир Колосніченки приятелювали з дитинства. Підлітками разом їздили в християнські табори. Поступово дружні стосунки переросли в романтичні. Однак пропозиція руки та серця від Володимира була для Людмили приємною несподіванкою. Передумовою до такого важливого кроку було весілля її брата, де Володимир та Людмила були свідками:


– Через день після святкування весілля мого брата, я пішла на роботу. Аж телефонує мені мій батько й каже: «Доню, Володимир просить у мене твоєї руки», – згадує приємні моменти Людмила Вікторівна.

Ось таким романтиком виявився Володимир Сергійович, гарний батько, чудовий чоловік та голова великої та дружньої родини Колосніченків.

Ця чудова пара побралася через місяць, коли дата складалася з магічної комбінації цифр 11.11.2011 року. Багато хто вірить, що саме такі знаки приносять щастя молодій родині. Але пані Людмила знає напевно, що щастя її сім’ї повністю в руках її люблячого та дбайливого чоловіка:


– Часто у людей постає питання, чи легко бути хорошою дружиною та мамою у такій великій родині. То я з впевненістю можу сказати, що з добрим чоловіком дуже легко бути і чудовою мамою, і люблячою дружиною, – запевняє Людмила Вікторівна. – У мене чоловік дуже хороший, він своїм ставленням та турботою до дітей, до мене робить всіх нас щасливими.


Планували та мріяли про велику дружну родину, так і сталося. Виховують п’ятеро діток. Найстаршому Іллі вже 7 років, Рувиму – 5, Павлику – 3, Авеніру виповниться 2 роки у вересні і найменша донечка Амалія вже майже два тижні тішить люблячих батьків своєю появою на світ:


– Я та мій чоловік – християнська родина. Ми обоє дуже любимо дітей та почуваємося надзвичайно щасливими, – не стримує радості багатодітна мама. – І якщо Бог пошле нам шосте дитя, то ми будемо радіти йому не менше ніж п’ятьом попереднім.


Пані Людмила згадує про свою найменшу донечку-квіточку з неймовірною ніжністю та любов’ю, адже у чотирьох братиків, нарешті з’явилася маленька сестричка. Хлопці у цій родині ростуть справжніми чоловіками та опорою батькам.

Мама Людмила розповідає:


– Наші сини мають одну велику мрію. Вони часто кажуть, що коли виростуть, то куплять тату трактора, машину КАМАЗ і для всієї родини придбають великий гарний будинок.


Ми бажаємо цій чудовій родині, щоб всі їхні мрії та сподівання стали реальністю! Здоров’я, радості та багато щасливих моментів!