Липень 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
20.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Василь Володін до Дня будівельника: “Завдяки їм Київська область вдало реалізує програму Президента України “Велике будівництво”

1 хвилина на читання

Голова Київської облдержадміністрації Василь Володін взяв участь в урочистій нараді з нагоди Дня будівельника, яка проходила у Міністерстві розвитку громад та територій України.

Захід із врученням почесних грамот та подяк кращим представникам галузі відбувся під головуванням Прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля.


Були присутні Міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов, Міністр інфраструктури Владислав Криклій, заступник голови Офісу Президента Кирило Тимошенко та представники будівельної галузі.


Глава Уряду підкреслив значущість галузі для вітчизняної економіки: «Розвиток будівництва — це і десятки тисяч нових робочих місць, і розвиток суміжних галузей, таких як промислове виробництво, логістика, фінанси. Завдяки зусиллям будівельників та інвестиціям, які вони роблять в економічну стабільність, Україна сьогодні простіше проходить кризові часи».

Міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов нагадав, що 5 серпня Уряд схвалив нову Державну стратегію регіонального розвитку на 2021 – 2027 роки. «Стратегія має створити умови для життя і розвитку людини незалежно від місця проживання. А досягнути високих стандартів життя без забезпечення доступної соціально-економічної, медичної та житлової інфраструктури та якісних доріг неможливо. Це — результат роботи сотень тисяч професіоналів будівельної та суміжних галузей», — відзначив Олексій Чернишов.


«Саме будівельники є рушійною силою економіки. Їх зусилля забезпечують розвиток та процвітання регіону та країни. Саме завдяки їм Київська область вдало реалізує програму Президента України «Велике будівництво» , – вважає очільник Київської ОДА Василь Володін. – До речі, на сьогодні Київщина має один із найвищих ступенів готовності об‘єктів програми в країні».


Учасники наради подякували будівельникам за їх труд та результати.