Березень 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
16.05.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Не зможете відірватися: добірка електронних книжок

1 хвилина на читання

Не виходячи з дому, завантажуйте найцікавіше та поринайте у безмежний простір цікавих пригод, кохання, детективів, триллерів та іншого розмаїття читацького клубу.

Психологічний триллер



Уявіть, що холодним осіннім вечором ви підібрали на дорозі загадкового незнайомця, після чого потрапили у вир зловісних подій, а ваше життя перетворилося на справжнє пекло. Адже саме так і сталося з головним героєм містичного трилера Ірини Смолич «Пісок у склянці».
Одного дня, закінчивши свій новий роман, Віктор Нетке, відомий письменник, вирушає до редактора, щоб відвезти йому рукопис. На вулиці ллє дощ, і Віктор підбирає на узбіччі старого, який представляється антикваром. Той з самого початку справляє дивне враження — у всьому його вигляді присутня якась фальш. А коли автомобіль збиває на дорозі маленьку дівчинку, Віктор раптом усвідомлює, що ця зустріч не була випадковою і йому доведеться зустрітися зі справжнім божевіллям…

Поліцейський детектив

До районного прокурора звертається начальник міліції полковник Ковтун. Хтось порізав кітель і підкинув під хвіртку. Прокурор доручає слідчому Нагорняку вияснити, хто й навіщо це зробив. Слідчий разом з опером Михайлом Чорним починають розплутувати клубок. Виявляється, порізаний одяг підкинули не тільки полковнику. А ще трьом чоловікам, які при загадкових обставинах загинули.



Історичне фентезі


Дар може обернутися прокляттям, якщо не знаєш, як ним користуватися. Підлітком Рута не хотіла прийняти свою відьомську силу та поплатилася за це смертю матері. Відтоді вона оселилася самітницею на березі Десни, давши обітницю зцілювати людей своїми чарами, не коячи жодного зла. Проте однієї весни все змінилося, коли до свого поліського маєтку повернувся з Франції кволий панич Олесь Чернецький.
Цей роман перенесе читача у XVII сторіччя, коли древні чари існували пліч-о-пліч із християнською вірою, а кохання та честь важили більше, ніж життя.



Сучасна проза


Все життя Іветта присвятила хворому синові Платону. Старша дочка Ліда змушена, як і мати, доглядати за братом, жертвуючи всім. А мати вирішила купити сину живу ляльку, яка б задовольняла природні потреби юнака. Так у родині з`явилася Рая, і…
Світло однієї любові розігнало морок іншої. Саме тепер Ліда дізналася, що Платон і сільське дівча не єдині маріонетки в руках Іветти!



Іронічний детектив



…Від чого залежить майбутнє країни? Ви, напевно, думаєте, що від валютно-золотих резервів? Може, й так. Але у автора «Нічного молочника» А. Куркова є й інша версія. Одна з героїнь його роману щоранку їздить з передмістя до Києва, щоб за гроші здати грудне молоко. Один аптекар за свої фармацевтичні експерименти розплачується життям. Один політик будує у себе на дачі церкву, щоб усамітнюватися в ній з Богом і з пляшкою «Хеннессі». І від усіх трьох залежить майбутнє України. Тільки от невідомо: чи всім сподобається таке майбутнє?



Бойовик


«Ворог, або Гнів Божий» — це історія «українського Моссаду», ліквідаційної групи, сформованої виключно з однією метою — помститися агресору та загарбнику за його злочини проти українського народу.
Вони вірять у те, що кожен за свої гріхи має бути покараний. Кожен у цьому світі повинен відповідати, тому що безкарність породжує вседозволеність. Не сподіваючись на владу, на західних партнерів, на сусідів і друзів, вони беруть справу до своїх рук.
Складаються списки, знаходяться кошти, йде перевірка та вербування людей, формуються агентурні мережі, розробляються операції та стратегії. Але зосереджуються вони на головному — на ворогу, що засів за кремлівськими стінами, та навіть не розуміють, що й самі виявилися розмінною картою у великій геополітичній битві.



Любовний роман


«Самотність у мережі» — це історія віртуального кохання, що стала реальністю. Герої роману зустрічаються в інтернет-чатах, обмінюються еротичними фантазіями, розповідають історії зі свого життя. Зустрінуться вони в Парижі, подолавши не одну перешкоду, але головним випробуванням для кохання стане сама зустріч…
Роман Януша Леона Вишневського «Самотність у мережі» було написано 2001 року. Дебют автора виявився напрочуд успішним: історія кохання від польського письменника підкорила серця десятків тисяч читачів по всій Європі. Чуттєвий, пристрасний, відвертий роман нікого не залишив байдужим. Цікаво, що й сьогодні, 18 років по тому, «Самотність у мережі» так само хвилює. Воно й не дивно – бо хіба може кохання бути неактуальним?



Сучасна жінка


Ще дитиною Мирослава втратила дім і бабусю — єдину рідну людину — та опинилася в дитячому будинку. Біда й людська жорстокість — усе звалилося зненацька на дівчинку, яку не навчили боронитися від зла… І лише пам’ять про бабусину любов давала сили жити. Мирослава виросла, стала дружиною й матір’ю, і заприсяглася — її родина ніколи не зазнає горя та нестатків. Але не вміла відрізнити невдачі від справжньої біди… Усе йде не так, як мріялося Мирославі. І одного дня вона вирішує послухатися поради примарної бабусі — продати свої нещастя…



Психологічний триллер



Головний герой Назар Коломієць, зрозумівши що він втратив усе що мав і усіх кого любив тікає від себе і від людей в намаганнях забутись, але раптом настає момент коли він прокидається далеко в минулому, йому здається що це його шанс усе змінити, прожити життя по іншому, виправити усі ті помилки яких він допустив тоді, в попередньому житті, але усе стає тільки гірше і він потрапляє до психіатричної лікарні, де з дня на день він чекає щоб знову прокинутись в минулому, але цього не трапляється.



Класична проза


Іван Нечуй-Левицький — блискучий майстер прози, перу якого належить чимало видатних повістей, оповідань та романів.
«Кайдашева сім’я» — це справжня перлина української літератури. Героями цієї повісті є звичайні селяни, водночас комічні та трагічні. Ми зустрічаємося з старим Кайдашем, його жінкою Марусею, знайомимося з їхніми синами Лавріном і Карпом в ті самі дні, коли останні дорослішають, одружуються і починають нове життя.
Колоритні емоційні стосунки між невістками та свекрухою, змальовані у книзі, привертають до себе увагу та викликають жвавий читацький інтерес.



Жіночий детектив


…Юля не стала сперечатися з мамою. Знала, що то — марна трата часу. Крім того, не хотіла її засмучувати. Але коли дівчина думала про Аркадія — душа розквітала і сповнювалася ніжністю… Роман Наталії Старченко «Коли стежки зводить сама Доля» допоможе знайти відповідь: а чи існує воно, справжнє кохання? Чи вдасться сповненим любові одне до одного бути разом всупереч усім обставинам? Читач буде не просто насолоджуватися романом, але й постійно співпереживатиме головним героям, тому що інакше — просто неможливо…