Березень 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
30.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Перевірка на міцність: зірки, які дружать після розлучення

2 хвилини на читання

Ці знаменитості не просто розлучилися без драм, скандалів і публічних образ, а й змогли через кілька років після розставання зберегти теплі дружні стосунки. Вони спілкуються, радіють успіхам один одного, деякі з них виховують спільних дітей, вітають один одного з перемогами, співчувають в складних життєвих ситуаціях і … знайомляться з новими коханими своїх колишніх.

Дженніфер Еністон і Бред Пітт

Дженніфер Еністон і Бред Пітт
женніфер Еністон і Бред Пітт © DPA

Дженніфер Еністон і Бред Пітт нещодавно здивували всіх за лаштунками премії SAG Awards. Кадри, які зробили фотографи, змусили світ говорити про можливе возз’єднання 50-річної Еністон і 56-річного Пітта. Ніжність в поглядах, боязкі дотики, флірт – все це захопило публіку і спонукало шанувальників пари «тримати за них кулачки». Раніше не раз виникали чутки про те, що Дженніфер допомагала Бреду пережити важке розлучення з Анджеліною Джолі … заради якої він її колись залишив. Нагадаємо, що Бред Пітт і Дженніфер Еністон прожили в офіційному шлюбі 5 років. Ще 2 роки вони зустрічалися до цього. Розставання було болючим, шанувальники були впевнені: шлюб їхніх улюбленців зруйнувала саме Джолі. Тепер, коли і шлюб з нею вже в минулому, багато хто сподівається на возз’єднання.

Дженніфер Лопес і Марк Ентоні

Дженніфер Лопес і Марк Ентоні
Дженніфер Лопес і Марк Ентоні © DPA

Дженніфер Лопес і Марк Ентоні, мабуть, рекордсмени за ступенем ніжності у відносинах між колишнім подружжям. Вони розлучилися після семи років шлюбу і продовжили разом виховувати спільних дітей – двійнят Макса й Емму. Артисти разом виступають, дружать, влаштовують сімейні вихідні і дуже тепло відгукуються один про одного в різних інтерв’ю.

Гвінет Пелтроу і Кріс Мартін

Гвінет Пелтроу і Кріс Мартін
Гвінет Пелтроу і Кріс Мартін © Eastnews

Фронтмен однією з найуспішніших британських груп Coldplay Кріс Мартін і володарка «Оскара» Гвінет Пелтроу оголосили про розлучення так, що відразу стало зрозуміло – ніяких скандалів, спалювання мостів і судових розглядів не буде. Актриса опублікувала на своєму сайті фото, на якому вони позують на залитій сонцем галявині і радісно посміхаються. Супроводжувало знімок повідомлення під заголовком «Свідоме розставання»: «З сумом в серцях ми вирішили розлучитися. Протягом року ми наполегливо намагалися зберегти наш шлюб, іноді разом, іноді окремо, але прийшли до висновку, що, хоча ми дуже сильно любимо один одного, ми будемо жити порізно ». І ніяких скандалів, інтриг і розслідувань. Тепер Кріс зустрічається із зіркою «50 відтінків сірого» Дакотой Джонсон, а Гвінет вийшла заміж за голлівудського успішного продюсера Бреда Фелчука. Вони дружать парами і ростять спільних дітей – дочку Еппл та сина Мозеса.

Дженніфер Гарнер і Бен Аффлек

Дженніфер Гарнер і Бен Аффлек
Дженніфер Гарнер і Бен Аффлек © Global Look Press / Dennis Van Tine

Сімейний човен Дженніфер Гарнер і Бена Аффлека штормило кілька років. Аффлек безуспішно боровся з залежностями від азартних ігор і алкоголю, а потім і зовсім зрадив дружині з нянею власних дітей. Гарнер не стала влаштовувати істерик і давати коментарі таблоїдам. Вона спокійно подала на розлучення і по-дружньому підтримала чоловіка, який вирішив відправитися в реабілітаційний центр. Зараз вони не разом, але продовжують удвох ростити спільних дітей і публічно відгукуватися один про одного тільки позитивно.

Ванесса Параді і Джонні Депп

Ванесса Параді і Джонні Депп
Ванесса Параді і Джонні Депп © DPA

Ця пара багато років прожила у цивільному шлюбі, має двох спільних дітей. Тож коли Деп кинув Ванессу заради молодої і зухвалої актрисі Ембер Херд, а потім ще й зробив нової коханій пропозицію, які тільки слова ні почали звучати в його адресу з усіх боків.

І тільки Ванесса абсолютно не засуджувала чоловіка, принаймні, публічно. Більш того, коли Херд подала на розлучення, звинувативши Деппа в рукоприкладстві і домашньому насильстві, Параді виступила з офіційною заявою. Вона назвала актора прекрасним чоловіком і турботливим батьком, а також наголосила, що ніколи не повірить в подібні звинувачення. Зараз актриса одружена з режисером Самюелем Беншетрі і продовжує підтримувати теплі відносини з колишнім цивільним чоловіком.

Демі Мур і Брюс Вілліс

Демі Мур і Брюс Вілліс
Демі Мур і Брюс Вілліс © Eastnews

Демі Мур проміняла Брюса Вілліса на молодого і гарячого актора Ештона Катчера. Що зробив Вілліс? Переконався, що Катчер хороший хлопець, і йому можна довірити колишню дружину і трьох дочок, з якими він мав багато часу проводити разом. Шлюб Демі і Ештона тривав дванадцять років і закінчився тим, що Катчер закохався в свою давню подругу і колегу Мілу Куніс. Хто прийшов на допомогу Мур і втішав її в скрутну хвилину? Звичайно, «міцний горішок» Брюс Вілліс, який завжди готовий рятувати не тільки нашу планету в кіно, але і власну екс-дружину в реальному житті. У Демі і Брюса є троє спільних доньок, зараз він одружений на моделі Еммі Хемінг, яка народила йому двох дочок.

Фото: Instagram, eastnews, getty, globallookpress, starface