Березень 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
29.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Нагородження номінанток «Жінка року-2019»

1 хвилина на читання

«Її величність жінка», – саме із цих слів розпочалася яскрава незабутня подія, яку організувала компанія “Альянс краси” – “Жінка року-2019”. У Гаврилівському будинку культури не було жодного вільного місця,  навіть східці були переповнені глядачами, які забажали долучитися до свята.

І недарма. Адже це було не просто урочисте вручення нагород, а миле неповторне свято весни, краси, успіху. Під акомпанемент живої музики – це скрипаль-віртуоз дарував свої вітання, кожна пані отримала троянду, келих шампанського і подаруночки від організаторів.

Генеральний директор компанії «Альянс краси» Вадим Геращенко розповів, що їх компанія знаходиться у селі Синяк близько 15 років, і вони завжди організовують цікаві заходи для місцевих мешканців, багато з яких працюють на їх виробництві. І третій рік поспіль влаштовують свято «Жінка року», під час якого нагороджують жінок, які мають неабиякі здобутки у громаді. Цьогоріч за ініціативи активної молоді додалася ще одна номінація – «Леді року», щоб мати змогу відмітити молодих дівчат.

Вадим Геращенко привітав всіх зі сцени і зазначив, що дуже приємно нагороджувати і дарувати подарунки найкращим жінкам громади.

В.о. старости Гаврилівки і Тарасівщини Олег Покрасьон від імені Бучанського міського голови Анатолія Федорука привітав номінантів, гостей свята і всіх жінок, побажав кохання та здійснення мрій.

За ними на сцену вийшли самі мужні вихованці дитячого садочку «Веселка». Хлопчики мило і зворушливо поздоровили жінок зі сцени. А згодом до них приєдналися маленькі леді. Дітки привітали матусь і заспівали веселу пісеньку.

Активні, цілеспрямовані, невгамовні, доброчинні, ті, хто із радістю відають своє життя людям, громаді: вчителі і волонтери, педагоги і лікарі, цілеспрямовані дівчата і відмінниці у навчанні, соціальні працівники і науковці,  – найкращі жительки Гаврилівки, Синяка та співробітники компанії «Альянс краси» – 17 номінанток отримали відзнаки “Жінка року 2019”, статуетки і цілий кошик подарунків від організаторів.

Виступи місцевих ансамблів, талановитих артистів та музичні вітання одеських гостей – учасників «Х-фактору» стали ще одною прикрасою душевного весняного свята.