Березень 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
05.05.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Стипендії голови КОДА – найкращим студентам

1 хвилина на читання

У Пластовому Вишкільному центрі Бучі сьогодні відбулося нагородження учнів вищих навчальних закладів та закладів середньої освіти Київщини, які стали найуспішнішими у різних номінаціях. Відтепер 25 молодих людей, які є членами молодіжних організацій, волонтерами, активістами, спортсменами… отримали щомісячну підтримку від Київської облдержадміністрації у розмірі 2400 грн.

Початок заходу був не зовсім стандартним: всім присутні виконали акапельно гімн України.

Watch this video on YouTube.
Бучанські новини

Надалі були теж інноваційні підходи до офіційних урочистостей, адже у Пласті панувала нестандартна для таких заходів атмосфера. Молоді люди мали можливість поспілкуватися між собою, дізнатися більше про учнівське самоврядування, розвиток молодіжної політики, намалювати свій особистий портфель майбутнього тощо.

Від імені Бучанського міського голови Анатолія Федорука його заступник Сергій Шепетько поздоровив талановитих, розумних, здібних, прекрасних молодих людей Київщини і зазначив:

– Велика дяка вам всім. Ви розвиваєте і громади, і державу! Сильне учнівське самоврядування – це майбутнє України. Бажаю вам здійснення мрій та реалізації самих амбітних планів.

Марина Попатенко, начальник Управління молодіжної політики та національно-патріотичного виховання КОДА привітала стипендіатів і підкреслила:

– Це ті молоді люди, які беруть на себе відповідальність і бажання ставати успішними. Всі ми з вами творимо нашу державу. Ваша енергетика надає неймовірну мотивацію.

Watch this video on YouTube.
Бучанські новини

Керівник управління також зачитала звернення до стипендіатів Олексія Чернишова, міністра розвитку громад і територій України, екс-очільника Київської облдержадміністрації.

«Ознака нашої епохи – довіра до молоді, повага до їх думки та точки зору, – вважає Олексій Чернишов. – Номінації стипендій, які сьогодні отримають, свідчать про те, що майбутнє держави буде у гідних руках».

Watch this video on YouTube.
Бучанські новини

Найкращим студентам, які не лише добре навчаються, а і приймають активну участь у житті навчальних закладів, Київщини і держави, нагородили стипендіями голови КОДА і подарунками. Це відзнака молодим людям, які мають  неабиякі досягнення у громадській, підприємницькій, правозахисній, науковій, волонтерській діяльності, в організації студентського дозвілля, у формуванні та популяризації здорового способу життя, у популяризації історичної цінності борців за незалежність України, розвитку відчуття відповідальності і патріотизму у молодих людей.