Вересень 2021
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  
28.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Анатолій Федорук привітав колектив ЮТЕМ із ювілеєм

1 хвилина на читання

Бучанський міський голова Анатолій Федорук з нагоди 95-річчя Групи компаній UTEM , яка майже ровесниця Бучі, й на сьогодні залишається молодою, сучасною, впевнено крокує в ногу з часом і продовжує розвиватися, завітав на урочистості компаній і привітав всіх:

“Вітаю колектив Групи компаній UTEM з нагоди 95-річного ювілею!

У цій даті – наполеглива і сумлінна багаторічна праця та високий професіоналізм міцної команди однодумців. Завдяки постійному впровадженню європейських стандартів та технологій, системи забезпечення якості, багатому виробничому досвіду компанія відома далеко за межами нашої країни і гідно представляє Україну на міжнародній арені.

Історія успіху підприємства свідчить про здатність йти вперед попри різноманітні складні виклики, а постійний всебічний розвиток та вдосконалення стають візитівкою роботи кожного цеху і підрозділу.

Колектив має унікальні напрацювання- поєднання високої якості товарів та послуг та інноваційні підходи до виробництва.

Група компаній UTEM займає чільні місця в різних рейтингах: кращих роботодавців року, інноваційних компаній України, кращих платників податків, успішних українських брендів, менеджерів. Можна і далі продовжувати перелік відзнак,але варто наголосити, що за кожною із них- щоденна праця колективу упродовж усіх років.

А ще це підприємство – приклад в багатьох аспектах діяльності як виробничої, так і в соціальному, благодійному напрямках, яке живе і працює в одному ритмі з Бучанською громадою.

Щиро бажаю провідному підприємству нових здобутків, розвитку, лідерства і процвітання на довгі роки!

Колективу – міцного здоров’я, миру, добробуту, впевненості у майбутньому!”

95 – це досвід, амбітні плани, нові контракти, професійний колектив. Саме на цих складових успіху наголосив під час урочистого зібрання з нагоди ювілею Групи компаній UTEM керівник правління підприємства Андрій Стальний.

– Велика історія підприємства – це і розвиток, і становлення, і колектив, яким пишаюся, – зазначив очільник. – Є чергова нагода подякувати за роботу, вклад кожного – ветеранів підприємства, тих хто у залі чи на різних виробничих ділянках працює над виконанням завдань.

Грамоти і подяки отримали кращі із кращих працівників , а керівник – почесну відзнаку «За заслуги перед містом».