Вересень 2021
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  
29.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Урочистості: Бучі – 120 років (ФОТО)

1 хвилина на читання

На сцені літнього театру Бучанського міського парку відбулися урочистості з нагоди 120-річниці дня народження Бучі.

Бучанців вітали нардепи, керівники великих підприємств міста, делегати з міст побратимів, старости населених пунктів громади.

Нардепка по округу 96 Ольга Василевська-Смаглюк зазначила:

“120 років для міста – це юнацький максималізм, і це мудрість.Буча яскравий приклад для всієї України, що не треба сперечатися, треба робити”.

Ольга Михайлівна подарувала місту аппарат для обстеження жінок.

Депутат Верховної ради Андрій Кличко відмітив:
“У вас шикарне місто і мудрий голова, який знає як зробити комфортнішим перебування у тому місті, у якому ви живете”

Народний обранець Віталій Безгін сказав зі сцени:

“Для мене Буча – це символ змін, це символ, як можна змінювати громаду. Бучанська – найкраща громада на Київщині.

Народний депутат Андрій Мотовиловець розповів:

“Я часто чую Бучу, як приклад громади, яка розвивається, у якій успішно проходить реформа децентралізації. Для мене Буча – це приклад громади, як ми можемо розвиватися”.

Олександр Слобожан, голова Асоціації міст України звернувся до присутніх:

“Ще дуже багато треба зробити. Завдяки співпраці централтеої та місцевої влади, та за участі вас, хто працює на благо громади,, ми можемо робити наше життя комфортнішим”.

Голова Бучанської райдержадміністрацій Микола Ляшенко сказав у вітанні:

“Місто Буча, Бучанська тергромаді, Бучанський район – це вже перемога. Кожен з вас прикладав свою частку до розвитку. Зараз ми маємо завдання від президента: щоб кожна громада відчувала себе комфортною. І я вважаю, що Бучанська громада є взірцем.”

Бучанців вітали підприємства-флагмани нашої громади: Антонов і Ютем,

Відзнаки за заслуги перед містом Буча отримали найкращі підприємства міста Антонов, Ютем, Деліція, Мадек, завдяки яким наша громада розвивається і примножується.

Звучали теплі дова від делегацій з міст побратимів Тушина (Польща) та Тячева ( Україна, Закарпаття).

Композитор-пісняр, Заслужений артист України, Народний артист України, кавалер ордена “За заслуги” ІІІ та ІІ ступенів, почесний громадянин Бучі Мар’яна Гаденка подарувавбучанцям пісенне вітання.

Подякували за вагомий внесок у розвиток міста Почесним громадянам Бучі, які цього року поповнили ще двома іменами вчителя Галини Ситник і лікаря, математика Павло Васильовича Білошицького, а також відзнаки отримали громадяни, внесені до книги пошани Бучі.

Окремо відзначили талановиту успішну молодь, яка за свої здобутки отримує на рік стипендію Бучанського міського голови Анатолія Федорука.

На урочистостях представили Книгу “Почесні громадяни Бучі”, що вийшла у світ з нагоди ювілейного дня народження міста, та головну редакторку видання Аллу Багірову. Біографії, історії, світлини наших почесних – у книзі.

Привітали молодят, які взяли шлюб цього дня, батьків, у яких народилися малята напередодні дня Бучі, і золоті пари – родини, які прожили разом 50 років.