Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
03.05.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Волонтери роблять цей світ добрішим (ФОТО)

1 хвилина на читання

«Волонтери роблять цей світ добрішим» – під таким гаслом відбулося відзначення Міжнародного дня вдячності волонтерам.

У просторій залі бучанського готельно-ресторанного комплексу «Рим» зібралися волонтери, підприємці-благодійники, меценати, діячі культури, дизайнери і митці з різних міст України.

Найактивніша двадцятка волонтерів-доброчинців була відзначена подяками та пам’ятними подарунками від Клубу «Нове оточення, нові можливості», яким керує Таїсія Апполонова. У своїх виступах нагороджені одностайно зазначали: «Ви воюєте, ми тримаємо фронт!»

Святковий настрій створювали своїм співом Сергій Виговський, Олена Завальська та народна артистка України Алла Кудлай.

Загальне захоплення викликали демонстрація колекції вечірніх суконь дизайнерського ательє Наталії Потоцької та авторських вінків від Міли Веденьєвої, які показали вихованки бучанської дитячої модельної школи Star Model Studio Каріни Бойчук.

Волонтери – постійна підтримка ЗСУ. Тож мета проведення заходу:

Назбирати кошти для придбання дронів для роти ударних безпілотних авіаційних комплексів “НОВА” Окремої президентської бригади імені гетьмана Богдана Хмельницького. А також привітати волонтерів, які найбільше співпрацювали із Клубом « Нове оточення- нові можливості», надавали постійну допомогу в зборі коштів на дрони військовим; подякувати за їх працю і чуйність.

Одночасно з культурною програмою відбувався збір коштів на дрон для в/ч РУБАК «Нова» Окремої президентської бригади ім. гетьмана Богдана Хмельницького.

Збір коштів проводився через пожертви, аукціон розписаних тубусів та прапору-оберега з підписами бійців, прямих переказів через QR-код на рахунок військової частини. Ціль збору – досягнена!

Співорганізатор заходу, на якому щиро дякували волонтерам, Гостомельський відділ культури, молоді та спорту за підтримки Гостомельської селищної військової адміністрації та Командування Сухопутних військ Збройних Сил України.

Залишити відповідь