Січень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
28.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Волонтерство – родинна справа сім’ї автомеханіків (ФОТО)

1 хвилина на читання

На початку повномасштабного вторгнення російської армії в Україну цілі сім’ї доєднувалися до допомоги нашим воїнам. Про працю з однією з таких родин розповів президент БФ “Міжнародний соціальний центр допомоги «Здоров’я, етика, освіта»” Олександр Бубнов.

З 2014 року волонтерський рух “Не залишимо на загибель”, організований фондом, провів 122 місії гуманітарної допомоги у зону бойових дій. Благодійний фонд на чолі з Олександром Володимировичем тісно співпрацює з Міноборони України і навіть має відзнаку, в якій головнокомандувач ЗСУ наголошує на пріоритеті значення такої співпраці.

«Ця подяка, – зазначає пан Олександр, – це подяка всім дорогим людям, які співпрацюють з фондом і роблять все заради перемоги». І дякує всім, хто долучається, допомагає вирішувати головні потреби наших захисників на лінії бойових дій.

Днями президент благодійного фонду відзначив подяками майстрів-волонтерів у тилу, які постійно ремонтують техніку для ЗСУ і надають необхідні запчастини.

Родина Сінько, якій вручив подяки пан Олександр, автомайстри вже у третьому поколінні. Голова родини Петро Сінько передав свою справу двом синам, а сини – онукам. Так родинна справа живе з 1987 року. Й зараз, у скрутну днину для України сім’я дружньо допомагає захисникам. У перші півроку після лютого 2022 навіть не брали інших замовлень, щоб якнайшвидше ремонтувати машини військових та волонтерів, які прямують із допомогою до воїнів.

“Працюють із самого ранку до пізньої ночі. Адже хлопці на передовій мають швидко отримати підтримку й пікапи, на яких вони ставлять кулемети й знищують ворогів», – як зазначив пан Петро.

Чоловік говорить, що пишається своїми нащадками, які живуть по закону совісті і роблять все, щоб наші воїни мали на фронті гарно оснащену і працюючу техніку.

Дякуємо від себе сім’ї Сінько та всім волонтерам, які своєю незламністю наближають нас до перемоги.