Вересень 2023
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  
29.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Ворзель: фестиваль і благодійність на підтримку ЗСУ (ФОТО)

1 хвилина на читання

Традиційний фестиваль «Родинні скарби Ворзеля» з нагоди річниці Дня народження селища відбувся. Під час заходу ворзеляни та гості збирали кошти на рації для наших захисників.

Вчора біля Уварівського дому зібралися творчі ворзеляни, їх гості та поціновувачі таланту культурних діячів. Виступали народні аматорські колективи, вокалісти, музиканти, а публіка із вдячності їм аплодувала. Також зі  сцени звучали вірші у виконанні письменниці Ольги Воробйової, вихованців театральної студії «Топ Старс» та театру естради «Фабрика зірочок».

У цей час відбувалися майстер-класи для дітей і дорослих. Зокрема, займалася із малечої мобільна бригада психологічної та соціальної підтримки благодійної організації «Надія і житло для дітей».

На фестивалі також були представлені картини сучасної української художниці Наталі Овчаренко із серії «Незламна». Ці “воєнні” картини мисткині не про біль і горе. В  її роботах відображені, перш за все, унікальність нашої держави, її краса і сила, її жага до Перемоги.

Нікого не залишили байдужими виступ нового унікального оркестру Eclectic Sound Orchestrа, який активно набирає популярність в Європі.

Колектив Eclectic Sound Orchestra якісно відрізняється від будь-яких інших «традиційних» оркестрів. Різна жанрова спрямованість музики та використання цифрових технологій, зробили Eclectic Sound Orchestra новаторським та універсальним оркестром для будь-яких вимог шоу бізнесу.