Липень 2023
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  
02.05.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Горислава знову запросила на посиденьки (ФОТО)

1 хвилина на читання

«Співаємо. А значить живемо, – наголосила керівниця проєкту лауреат міжнародних та Всеукраїнських телерадіофестивалів Ганна Мудра «Горислава» під час концерту, у якому взяли участь багато гарних артистів. – Українська душа хоче співати і в радості і в горі…Я хочу Вам побажати, щоб  було більше приводів співати радісні пісні».

У чарівній, пронизаній творчістю й українськими традиціями атмосфері, люди відпочивали душею, насолоджувалися неповторними голосами співаків як своїх, із Бучанської громади, так і знаних гостів.

«На посиденьки до Горислави» завітали:

  • Співачка, голос якої підкорив тисячі українців, Заслужена артистка естрадного мистецтва України –  Олександра Моне.
  • Учасниці народного аматорського вокального ансамблю «Барви Полісся» з Луб’янки. До речі, на думку Господині вечора, назва «Барви Полісся», тому що кожна співачка ансамблю неповторна, унікальна, а разом вони виграють барвами немов веселка після дощу, і дарують людям неймовірну насолоду.
  • Гостя з Києва, співачка, волонтер – Анна Корнєєва! Анна Лауреат і Дипломант різноманітних конкурсів і фестивалів, знімалась у серіалах та телевізійних проектах.
  • Симпатичний, харизматичний, галантний, артистичний Олександр Ткаченко. Який, до речі, завітав із прем’єрою пісні.
  • Народний ансамбль « Здвижаночка» – учасник і призер багатьох конкурсів та фестивалів. Орки вивезли з будинку культури Здвижівки баян, гармошку, акордеон, мікрофони і костюми… Та це не завадило артистам «Здвижаночки» продовжувати нести свою творчість у люди.
  • Один з організаторів Першого Всеукраїнського конкурсу – фестивалю мистецтв «Зіркові Барви», декан факультету музичного мистецтва «Київського міжнародного університету», Заслужений артист естрадного мистецтва України наш земляк Денис Кочержук. Його учні переможці та володарі Гран -Прі.
  • Гість із Броварів, який родом з Кіровоградщини, артист театру українського фольклору «Берегиня»  Валентин Великород.
  • Дівчата з гурту «ДАЙМОНД» під керівництвом чарівної Аміри виконали на сцені яскраві хореографічні композиції.

А найзворушливіше було наприкінці. Під пісню “Ой, у лузі червона калина” артисти винесли на сцену прапор Перемоги освітян нескорених міст України Буча – Ірпінь – Маріуполь.

«Наша пісня, наша слава не вмре, не загине. Ось де люде, наша слава. Слава України!», – наголосила Ганна Мудра зі сцени.

Мета проєкту – дати дорогу аматорам і познайомити глядачів з талановитими людьми. «На посиденьках» кожен закоханий в слово, пісню чи танець, й може розкрити свої здібності. А ще є можливість поспілкуватися з професійними митцями, познайомитися між собою та обмінятися досвідом!

Нагадуємо, Горислава запрошує всіх. Тож слідкуйте за анонсами і обов’язково долучайтеся до наступної зустрічі у Центральному будинку культури Бучі.