Червень 2023
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
03.05.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Вечір пам’яті Кузьми Скрябіна у Бучі (ВІДЕО)

1 хвилина на читання

У Бучанському міському парку вечір суботи був драйвовим, музично потужним і благодійним. На сцені літнього театру виступав легендарний гурт «Скрябін». Разом із музикантами гурту співак Юрко «Юркеш Юрченко» виконав безсмертні шедеври Кузьми. Зокрема, «Люди, як кораблі», «Старі фотографії», «Мовчати», «Місця щасливих людей».

«У літньому театрі в Бучі ми даємо концерт. Це говорить про те, що ми незламні, що ми непереможні! Що життя іде, воно буде у цих дітках (на сцену вийшли дітки глядачів, які танцювали і співали разом із музикантами гурту, – ред), у вас всіх!» – наголосив «Юркеш Юрченко» і заспівав пісню «Мам».

Того вечора звучало багато пісень Скрябіна. Та одним із перших був надактуальний хіт «Моє море» – про море кожного із нас… Море в Маріуполі… Море в Бердянську… І, звичайно ж, море в Криму. Море, яке поглинуло воржий корабль «Москву». Про наше море, зустріч з яким мріє кожен українець. Знаємо: вже скоро ми з ним точно побачимося!

І кожен, хто відвідав концерт, безпосередньо допоміг цей день наблизити.

Юрко Юрченко з початку повномасштабного вторгнення рф в Україну воює проти загарбників у добровольчому батальйоні «ОДЧ Карпатська січ». Цього дня «Скрябін» виступав, щоб допомогти всім захисникам, які боронять Україну. Частина з виручених коштів пішла на потреби ЗСУ.

Як це було – дивіться у повному записі концерту. Приємного перегляду!

Watch this video on YouTube.
Бучанські новини