Травень 2023
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
09.05.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Пироги для воїнів печуть Юлія та Сергій із Синяка (ФОТО)

Юля Ліварчук та Сергій Нікітенко із Синяка печуть пироги та передають військовим на фронт і в госпіталі.

Коли розпочалося повномасштабне вторгнення росії на нашу державу, волонтери не могли сидіти склавши руки. Тож тут, у тилу, родина вирішила пекти запашну домашню випічку нашим захисникам. Таким чином вони не просто підтримують наших воїнів, а передають їм частинку домашнього тепла та затишку.

Щодня Юля стає до роботи, пече пироги вдома. Спочатку начинку, борошно, цукор та яйця знаходили самі. Згодом їм почали допомагати небайдужі люди. Як розповідає Юлія, проблем із цим поки не відчули. В середньому пара за день випікає близько 20 пирогів.

“Ми не можемо стояти осторонь, поки у нашій країні війна. Щиро дякуємо усім хлопцям за те, що оберігають нашу землю та наш спокій тут, удома. Ми не відчуваємо втоми, тому що готуємо для них з душею та любов’ю”, – додала Юлія.

Сергій розповів, що спочатку вони розвозили передачі для військовослужбовців самостійно, а зараз їм допомагають волонтери, які доставляють смаколики хлопцям на різні ділянки фронту.

Крім того, підтримують наших Героїв, які опинилися у госпіталях. Допомагають лікувати душу, підтримати морально домашніми пирогами.

Родина не припиняє робити добру справу і донині. Вони знаходять час, навіть попри домашні справи. Наприклад, сьогодні наготували випічки для воїнів у Бахмут.

У свою чергу хлопці на передовій, які вже не раз отримували домашню випічку, дуже вдячні їм.

Днями Бучанський міський голова Анатолій Федорук особисто подякував Юлії Ліварчук та Сергію Нікітенко за добру справ, якою пишається вся громада.