Грудень 2022
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  
03.05.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Переможці турніру пам’яті заслужених майстрів спорту (ФОТО)

1 хвилина на читання

У Бучі відбувся Різдвяний турнір пам’яті заслужених майстрів спорту Віктора Колотова, Євгена Рудакова і Володимира Трошкіна.

«Академія спорту» із радістю зустріла спортсменів Асоціації ветеранів футболу України. П’ять команд боролися за першість, та сьогодні доля вирішила так:

  • ЦСКА (Київ) – перше місце,
  • «Ветеран-Лучеськ» – друге місце,
  • «Кудрівка-Veterans» – третє місце.

Артем Старгородський отримав відзнаку як Найкращий гравець

Василь Кохановський – приз симпатій.

Вручили нагороди і медалі та висловили свої вітання почесні гості.

«Це дуже важливо у наші непрості часи знайти змогу не лише грати, а і підтримувати футбол у цілому. Наші захисники, які мають змогу спостерігати за матчами, це дуже підтримує і мотивує», – розповів Святослав Сирота, воротар Динамо Київ, нині військовослужбовець ЗСУ.

Заслужений майстер спорту, найкращий футболіст радянського союзу 1966 року, віцепрезидент АВФУ Андрій ББА відмітив, що сьогодні футболісти боролися на честь справжніх лицарів футболу, які були найкращими спортсменами свого часу.

Сергій Нагорняк, тренер команди «Епіцентр», тренер юнацької збірної України, віцепрезидент АВФУ привітав стійкість учасників і їх бажання перемоги. Також свої вітання передав президент АВФУ Олег Собуцький, який зараз захищає державу в лавах ЗСУ.

Голова Бучанської міської асоціації футболу Василь Олексюк привітав ветеранів футболу на землі нашої героїчної громади, яка вистояла, не схилилася перед ворогом і мужньо відновлюється після того лиха, яке зазнала.