Квітень 2022
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  
18.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Відсьогодні працює відділення Укрпошти на Тарасівській у Бучі (ФОТО)

пошта

У матеріалі про відновлення роботи поштових відділень, пенсії і газети.

Привітати з радісною подією і поговорити про нагальні події до поштового відділення, що веж працює, завітали генеральний директор АТ «Укрпошта» Ігор Смілянський і начальник Управління соціальної політики Бучанської міської ради Ірина Пасічна.

«Це більш радісна зустріч, ніж коли приїжджав в перший раз після деокупації, – відразу зазначив Ігор Смілянський. – Сьогодні відновили роботу у двох відділень – у Бучі і в Бородянці. Далі плануємо роботу, як запустити інші відділення».

Як пояснив гендиректор, на цей процес впливає декілька факторів:

  • цілісність поштових будівель і приміщень,
  • кількість людей, які на цей час живуть у населеному пункті,
  • наявність працівників.

Пан Ігор зазначив, що там, де зараз не вистачає працівників, які ще не бажають повертатися у наш регіон, будуть залучати нових.

Укрпошта співпрацює з місцевою владою, щоб в першу чергу відновлювати роботу тих відділень, на території обслуговування яких люди живуть.

Ірина Пасічна у свою чергу зазначила, що варто приділити увагу відділенню на вулиці Островській у Бучі та в селах і селищах громади, адже місцеві мешканці чекають на відновлення їх роботи.

БН дізналися, що Укрпошта планує поновити доставку газет. Уже відновлюють роботу сортувальні цехи. Тож невдовзі газета «Бучанські новини» зможе потрапити до свого читача.

Пенсії

Всіх, хто отримував пенсійні виплати на руки, і гроші їм доставляли поштарі,  просять не турбуватися. Поштові відділення з 4 травня мають отримати відомості і розпочати видавати гроші. У разі, якщо відділення ще не відновить роботу, співробітники Укрпошти запевнили, що будуть працювати мобільні бригади, і всі обов’язково отримають пенсію.

Виплати тим, хто не отримав за попередні місяці, розпочнуть видавати трохи згодом.

При нагоді місцеві жителі, які із великою радістю прийшли у працююче відділення, подякували за гарних працівників місцевої пошти.

Укрпошта планує найближчим часом відновити роботу поштових відділень у Ворзелі і Бабинцях.