Лютий 2022
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28  
20.04.2024

БУЧАНСЬКІ НОВИНИ

Ваш путівник у житті громади, друг і порадник на кожен день!

Батальйон тероборони району: як вступити і про ремонт будівлі (ФОТО)

На території Блиставицького старостату розміщено батальйон територіальної оборони Бучанського району. У приміщенні, де буде дислокація підрозділу, тривають ремонтні роботи завдяки об’єднанню зусиль Бучанської міської ради і соціально відповідального бізнесу.

Начальник штабу батальйону Костянтин Лялька розповів, що зараз підрозділ в стадії формування, і майже завершені роботи з ремонту та облаштування постійного пункту дислокації.

«Ми готові до виконання всіх поставлених нам завдань, – запевнив Костянтин Лялька. – На сьогодні є важливий момент: нам потрібно укомплектуватися резервістами. Тому на це ми звертаємо найбільшу увагу».

Бажаючих вступити до лав територіальної оборони району запрошують звернутися до Бучанського територіального центру комплектування та соціальної підтримки (колишній військовий комісаріат). Саме там можна отримати вичерпну інформацію, а також за телефонами 093 439 9139, 069 768 6719.

«Прошу нікого не панікувати, – закликав військовий. – Ми діємо в плановому режимі. Ми чітко розуміємо, що, як і коли нам треба робити, діємо згідно із нашими планами».

Військовий також акцентував, що варто уважно читати засоби масової інформації і користуватися тільки офіційними джерелами місцевих, державних органів влади і представництв Збройних сил України.

Для бажаючих стати резервістами достатньо:

  • уточнити свої облікові дані,
  • зробити копію облікової карти для солдат, сержантів, або копію послужної карти для офіцерів,
  • звернутися до військової частини,
  • пройти професійний психологічний відбір.

Після цього батальйон теробороони зможе укладати з вами контракт.

Командир штабу додав, що буде також перевірка щодо придатності за станом здоров’я. Медичну комісію можна пройти у центрі комплектування.

Адреса Бучанського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки: м. Буча, вул. Яблунська, 129.